• Bahan steamboat di rumah
    Food Review

    Bahan steamboat di rumah senang je…jom cuba

    Tak tahu dah nak masak apa? Paling simple adalah steamboat. Bahan steamboat di rumah pun senang je. Malah nak buat pun senang, campak-campak siap! Bahan steamboat di rumah korang boleh beli kat pasaraya. Kalau ada sekatan pergerakkan pun takpa, pergi boroang terus balik dan simpan stok. Semua bahan ni boleh tahan lama, tak ada lah kena kelaur rumah selalu. Baca juga : Cara buat kuah dan sos steamboat Bahan steamboat di rumah Beli set fish cake dan seangkatan dengannya, follow bajet sendiri. Beli perencah tomyam tambah dengan perisa know sikit, dan sedikit garam. Beli sayur setakat yang perlu. Beli mee segera yang biasa atau su hoon, rebus. Ini bagi perut…