Fri. Jun 18th, 2021

MasyaAllah, betapa rindunya pada blog dan rindu nya nak melawat blog kawan2 yang selalu singgah wall UN. Sorry sangat. bukan sombong. Tetapi dalam tempoh ini UN busy dengan tugasan assignment dan elearning. Ini saat menaip jam menunjukkan 310pagi. Serius, 1st time stay up begini. Ini pun sebab ada tugasan yang urgent.

Tetapi sebab rindu sangat blog ini dan nak terjah blog kawan-kawan – MrsA , Dana , Sunah, SueIzza dan yang lain-lain. TQ korang selalu singgah blog un. So, kalau yang lain-lain rindu-rindu i singgah di ig ya.. kat sana UN ada je hari-hari, singgah kerap gitu 🙂 – Instagram : Ummi_Nani

Jumpa nanti bila UN dah kembali normal okay.Jaga diri 🙂

2 thoughts on “Bukan aku menghilang..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Notice: Constant WP_USE_THEMES already defined in /home/umminani/public_html/index.php on line 14