Puaskan keinginan mereka, dan setelah itu…

Beginilah routine seorang mummy yang sibuk dengan exam dan belajar. Tatkala itu, keluarga juga perlu berkorban dalam setiap perkara. Minggu ini sungguh sibuk dengan exam final. Dah masuk minggu ke dua, hari ini daripada 6 paper, dah lepas 4. Syukur.

Dan nak throwback routine hujung minggu lepas, memuaskan keinginan anak-anak keluar dan bermain diluar. Masuk minggu ini dah 2 minggu ummi depa tak masak. Hujung minggu je makan kat luar. Dan hari Sabtu lepas, kami makan di Pelita Nasi Kandar (area KLCC), then sebab tak puas makan di Pelita, then kami makan kat Rest one pada hari Ahad pagi.

Adik tak puas sebab tak ada roti bom kesukaan dia. Dan hari Ahad tru, total roti bom yang kami order adalah 5 biji. Fuh! Banyak… anak-anak memang suka, seorang makan 1 jer, yang extra tu kongsi. 🙂 Gelak pekerja Rest 1 tu asyik minta tambah je..hahah

Lepas makan, bawa anak-anak main di taman mainan di Setia Ecohill. Memang seronok la, main dari jam 1115-1200tengahari la juga. Then balik rehat.

Petang sambung dengan menu steamboat. huhuuhu. Itulah routine hujung minggu, makan dan melayan anak-anak bermain.:) Dan minggu ni Ummi stay di asrama untuk perjuangan terakhir lagi 2 paper final.:)

4 thoughts on “Puaskan keinginan mereka, dan setelah itu…”

  1. moga di permudahkan semuanya untuk final exam nih…

    sian la diaorang kan, bosan jugak kan tak kemana-mana… comel sangat tang muka kt kedai makan roti canai tu heheheh si abang ngn kakak memang ada bawak anak patung comel pi jalan-jalan ke kak?
    Siti Norhidanah Mohd Miswan recently posted…PHOTO DIARY #2/2020My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge