Setiakah kita pada satu-satu produk? Mak Ummi dari dulu pakai sabun basuh baju jenama KAO Malaysia iaitu sabun ATTACK.

Dulu mak kata senang pakai Attack baju sekolah yang ‘hitammm’ legam dekat leher tu mudah tanggal. Kiranya produk ini dah hampir 30 tahun.

KAO MALAYSIA

Ummi sekali borong barang rumah memang banyak. Pampers, sabun cuci dan lain-lain kelengkapan rumah.

Ini antara yang dibeli minggu lepas, Magic Clean Stain & Mold, Magic Clean ( Kotchen, Bathroom) , dan tak lupa Handy Duster daripada KAO Malaysia. Kao adalah produk JEPUN yang dah lama bertapak kat negara kita.

Kegunaan Kao Malaysia untuk sekeluarga :

Hari minggu lepas , UN asyik tidoq, bangkit, tidoq semula. Kepala sakit, rasa urat saiz S jadi XL.. tekan-tekan ,picit-picit kepala rasa tak mau lega.Lepas tu, ambil bantaiii, tidoq mau 2 jam! Hahahaha bangkit tu, mandi  ,basah kepala..rasaaa fuhhh lega sikit.

Kerja rumah? Mujuq dah beli barang minggu lepas. Along dah boleh tolong buat yang mana boleh.

Adik-adik, waktu terdesak ini pakai jer pampers Merris yang pants ini. Mudah … boleh pakai sendiri.

Nak cuci ruang sempit pula, abah kan adaa.. 😂😂 , guna jer Handy Duster ini. Habuk melekat dan tak selerak tau. Hampa kena cari di supermarket jenama #kao .

Opsss, mak bukan nak mengadaaaa 😢😢 tapi mak betoii-betoii tak laratt. Mujuq ada depa bantu mak! Cuci mangkuk tandas pun buah hati mak laaa kena buat hari tu.😂. Semua guna barang sedia ada di rumah.

Barang Kao Untuk Penjagaan Rumah , No.1 di Jepun.

Barang KAO Malaysia yang wajib berada dalam laci di rumah antaranya adalah :

💧Attack Softner Powder

Sabun Attack Softner Powder wajib ada di rumah. Attack Softner Powder adalah benda wajib ada dirumah untuk mencuci baju sekolah. Biasa kan susah nak sental bahagian kolar baju dan juga bahagian lutut kalau baju melayu  sekolah.

Tapi dengan Attack Softner Powder,  rendam seketika dalam setengah jam, lepas tu berus. Mudah tanggal semua kotoran yang budak-budak ini kutippp kat sekolah.

Special lagi tentang  Attack Softner Powder daripada KAO Malaysia ini korang semua boleh jimat. Sebab beli sabun dah ada sekali softner. Wangiiii pulak tu. Lagi satu, kalau fesyen jenis basuh baju malam dan sidai siang atau perappp sampai pagi tu, dengan sabun Attack ini baju tak bau hapak. Kalau baju lambat kering sebab hujan pun tak risau. Baju masih bau segaqq dan wangii.

🚽 Magic Clean Stain & Mold

Korang sental toilet berapa kali sebulan? Haha penat kan! Rasa fed up tu kalau nak sental. Dah la celah-celah tu payah nak kena berus betul-betul. Lepas tu, nak kena biar  sejam baru cuci kalau guna sabun biasa.

Tapi kalau itulah masalah korang, kena tukar pakai Magic Clean Stain  & Mold. Korang tuang  atau mudah tu pakai spray. Spray tempat nak cuci, biarkan dalam 2-5minit, lepas tu sembur air dan lap! Settle.. berkilat dengan masa kurang sejam.

✌️Magic Clean Handy Duster

Tempat yang biasa berhabuk dan terkumpul debu-debu kecil ini baisanya atas aircond dan kat kipas. Paling cepat kipas rasanya. Dan kalau ada lampu-lampu hiasan situ pun sama. Dah macam lubuk debu. Belakang tv pun sama, dekat wayar yang bersirat tu.. hishh payah kan nak sapu debuu tu.

Cupppppp! Pasti hilang rasa kecewa dan daripada malas tu lepas ini jadi rajin. nak tau kenapa? sebab bila pakai Handy Duster ini, debu melekat dekat situ, dan debu langsung tak berselerak. Mudah! lepas guna, boleh cabut dan cuci dengan sabun. Jimat dan boleh pakai semula.

Serius daripada susah bertukaq jadi mudah dan senang sangat. ✌️ Mudah dan selamat dengan KAO. Syukurrr  minggu ini ada tok laki dengan anak-anak memahami. Thank you KAO jadi teman setia dalam almari kami.✌️Dan terima kasih kerana KAO membahagiakan kami juga.

Untuk maklumat lanjut boleh ke Facebook : My Modern Parenthood

Website : www.kao.com.my

5 thoughts on “Kao Malaysia Ajak Pengguna Jadikan KAO pilihan nombor 1”
  1. lisa lama pakai attack ni hehehe.. dan brand kao yang lainnya seperti pencuci muka… hairan.. walaupun murah tapi berkesan hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *