• Kisah Cuti/Travel

    Awana SkyWay – Resort World Genting : Cable Car

    Hujung minggu bawa anak-anak ke Genting Highlands. Last week ada baca blog hafizrahim.com macam best jer dia bawa anak naik Cable Car. Jadi kami pun ambil peluang bawa anak-anak jalan. Susah nak jumpa hujung minggu yang abah tak kerja, Ummi pun free. Masa yang ada digunakan sebaiknya. Sejak malam hari Sabtu dah bagitau anak-anak, esok kita nak naik Cable Car di Awana Skyway, Genting. Depa punya syok tu, tidur lambat dalam jam 12lebih tengah malam dan esokknya di pagi Ahad tu, pukul 515pagi bangun dan mandi dengan gembiranya. Kalau hari sekolah ka, ehmmm punya payah. Ummi nak kena gosok gigi ,letak sabun,gonyoh badan dan lain-lain la. Tapi pagi Ahad hari…