• Petrosains KLCC
    Kisah Cuti/Travel

    Petrosains KLCC ; harga tak cekik darah, berbaloi

    Aku nampak mamakembartiga share dia p PETROSAINS. Terus aku tanya berapa harga tiket. Excited nak bawa anak-anak pergi jalan-jalan. Walaupun Jumaat/ Sabtu lepas baru je stay kat Regency Hotel KL. So, bila mama bagitahu yang harga pun murah dan berbaloi, terus plan nak kesana. Awal pagi dah bersiap tau! anak-anak bangun subuh terus tak lena. Kami sampai ke Petrosains KLCC, tepat 940 pagi. Awal, senang nak parking dan masa nak masuk tu pun memang tak perlu beratur. Terus beli tiket dan boleh masuk kedalam. Masuk sahaja ke sini, kita akan diperkenalkan dengan suasana aman dan revolusi masa. Daripada zaman 200 tahun kebelakang sehinggan ke 2019. Malaysia mengalamai perubahan masa dan…