• Kisah Cuti/Travel,  Umminani

    Karnival Marhabah IKIM FM

    ALHAMDULILLAH  Saya dan suami bekesempatan hadir ke Karnival Marhabah IKIM FM di masjid wilayah persekutaun Jalan Duta. Abah mustaqi tak dapat ikut kerana kerja. Jom layan photo disana…    ~Jom melabur emas~ ~Antara pameran yang ada~ ~emas….wow~ ~kusyuknya…tgk apa tuhh?~ ~Mustaqim tengah leka layan pameran~ ~Suka dapat makan dadih susu kambing~ ~x cukup dadih nak air pulak..hehehe enjoy…layan je~ ~Lokasi karnival Marhabah IKIM FM~ Semasa karnival ini ada juga la beli barang…tudung dan buku..heheh xsah kalau xde buah tangan. Moga tahun depan dapat pergi lagi..insyaallah.

  • Masam Manis "Life"

    Sambutan Anniversary

    Hi semua, entry kali ni nak update pasal anniversary saya dengan suami. kami punya anniversary patut 4 Dec..tapi memandangkan masa tu ayah sakit di kampung jadi pospone punya pospone hingga la kini. Semalam dapat hadiah anniversary dari suami…teka apa? hehehe dapat spec Gucci..tak sanggup tgk harga..adusss terima kasih ye suami ku sayang. lagi-lagi hadiah yang tidak diduga …jom tgk…  Suami yang memahami…hehehehe sebab suami tahu saya mmg suka bergambar…jadi tak diduga dapat hadiah ni… 🙂 Jalan-jalan dan makan…sedappp…alhamdulillah kenyang Ni anniversary yang ke 2, harap kebahagiaan kami berpanjangan dengan berkat dan restu dari kedua ibu bapa dan rahmat dari  yang Esa. Untuk mendapat keberkatan dan sentiasa murah rezeki kami merancang…