• Saya dan keluarga

    Ujian kecergasan di IPD Kajang; Un rasa nak masuk training semula

    Hari ini Un ada ujian kecergasan di IPD Kajang. Semangat nak berjoging tu ada, cuma…jeng jeng jenggg.. adoiilah terlambat bangun hari ni. Serius dah jaga pukul 4am, sebab kan “cuti” sambung tidur la.. Terjaga semula…alamak…”b, bangun dah 630pagi.” Akibat lambat sedar! Semua bergegas mandi. Husband mandi kat atas, Un dengan Along mandi di toilet bawah. Jahatnya UN hari ni, “Along, plsss hari ni cuti ya.. Along boleh ikut Ummi”. “Okaylahhh…..”- pasrah tak dapat pergi sekolah. Bukan apa dah lewat satu hal, abah dia pula nak ke Putrajaya, jadi better “off school”, lagi pun dah habis exam kan. Dapat kawan baru -joging sama habiskan 5pusingan. Hari ini, Un lagi dapat seorang…