• Kerjaya,  Umminani

    PDRM Night Run 2018 acara yang sangat baik.

    Throwback cerita semalam. Hujung minggu kami di habiskan di Dataran Merdeka. Kiranya semalam adalah hari kami bersuka ria sempena PDRM Night Run 2018. Dari pagi, selepas mengemas rumah dan sarapan Ummi dengan anak-anak rehat seketika. Selepas solat Zuhur,kami bergerak ke Dataran bagi PDRM Night Run 2018. Semangat 4 beradik ini, sampaikan mereka tak lena di rumah. Jengg, jengg, jenggg… tak sampai 15 minit dalam kereta 2orang dah macam tewas perang. Terlentok lena adik dengan angah. Si kakak dengan Along jer yang steady. Kami sampai awal di Dataran Merdeka. Seawal jam 3petang. Mula tu hujan seketika, tetapi syukur selepas asar semuanya kembali normal. Cuaca baik dan angin pun sepoi-sepoi bahasa sahaja.…