Tag Archives: Iklan paling berbaloi

Iklan paling berbaloi adalah …..

Zaman sekarang, henset ada di tangan semua orang. Mana lagi sempat melayan tv atau nak beli surat khabar pagi-pagi. Hujung jari semua. Sepanjang pemerhatian dalam MRT, 70% semua pegang telefon. Facebook, IG , sah kegunaannya. 🌎Website google dan apps seperti Lazada dll tidak terkecuali. Ya la, lama juga dalam MRT 30-40 minit. 🚄🚄🚄 Sempat juga cari info.

Mak ayah pun masa ni lah nak mencari barang anak. Nak tahu, Ummi pun sekarang masa salam MRT pun sempat beli pampers. Murah di Lazada. Kadang tu scroll nampak jer pelbagai barang. Ada juga barang keperluan wanita yang terbeli. Contohnya , Hijab Spray Arora.

Klik-klik➡️ bank in settle. Jadi, apa lagi, nak iklankan produk? Guna agen di atas. Bagi yang nak cerita kebaikkan produk, kesan, khasiat, cara guna dan lain-lain guna la prrkhidmatan review di blog. 📞Hello ja sini nak carikan blogger yang power!

Blog juga medan untuk sampaikan ilmu dan juga pelbagai tips. Nak tahu google je, contohnya Cara Mudah Mencari Tempat Latihan Praktikal. Semua hujung jarilah.

Blog ini, boleh set keyword..orang cari produk anda , atau kata kunci jumpa produk anda. Syok ka Syok? Pagi-pagi masyuk!