• Umminani

    Berbasikal di Putrajaya, cabar mental! Kayuhan sejauh 30km

    Hi semua… happy deepavali. yeayy cuti.. Baru dapat tarik nafass lega.. tapi nak habaq tu semalam puas gilaa! eh..bukan puassss lain lah!! Opss..korang ni amboiii! Puas semalam dapat kayuh basikal dalam 30km, pusing Putrajaya. Serius minggu ni sangat penat, baru je main paintball, lepas tu semalam uji diri dengan berbasikal di Putrajaya, cabar mental! Berbasikal di Putrajaya ini, niat asal ala, suka-suka je.. Ala relax-relax dah laa.. ambik angin. Memang masa start tu hujan renyai-renyai, syoklah sikit kayuh. Lepas kena bukit sebiji depan wisma tani! urghhh! hadoii. Berbasikal di Putrajaya , mendaki bukit yang paling calarrr mental mak! 🤣 Sampai area Desa Pinggiran Putra, Un dengan suami yang last call..😂,…