Buffet Ramadhan di EDC Hotel, Kuala Lumpur

ALHAMDULILLAH,syukur Allah swt masih panjangkan usia,untuk kita bertemu ramadhan tahun ini dalam keadaan yang serba kecukupan. Ramadhan bulan ibadah, insyaAllah kita doakan semoga ada peluang untuk berbuat banyak kebaikkan. Kali ini, sis nak share tentang buffet ramadhan di EDC Hotel Kuala Lumpur.

Alhamdulillah, bagi buffet ramadhan tahun ini, EDC Hotel membuka ruang pada semua orang untuk merasa berbuka di hotel dengan pakej yang sangat menarik.

Buffet Ramadhan di EDC Hotel Kuala Lumpur

Selain daripada mengajikan makanan rutin rakyat Malaysia, iaitu nasi berlauk, mereka juga memyediakan pelbagai pilihan pembuka mulut.

DISEDIAKAN rojak buah ,salad dan buah-buahan.

Bagi penggemar makanan berkuah,kita geng! Sep sikit. Sis 2 kali ulang kali tau, sedap bihun sup ini. Tambah lebih sikit sambal kicap, sebab sambal kicap pun super best.

Untuk hidangan lauk pauk, macam² ada. Walaupun banyak tetapi TAK semua boleh masuk perut. Jadi ambil sedikit demi sedikit untuk merasa keenakkan nya.

Tada, ini menu penuh Menu Sinar Ramadhan di EDC Hotel Kuala Lumpur. Sedap, semua sedap. Tak percaya memang kena booking, ajak sedara mara cuba ya. Masakan lauk pauk seperti air tangan bonda.

Sinar Ramadhan di Koptown EDC Hotel Kuala Lumpur @sudirmancafe @edchotelkl

Harga pakej Iftar 2021
RM55 dewasa
RM35 kanak-kanak
Beli 9 PERCUMA 1

Makanan disediakan ikut keperluan. Jika nak tahu,boleh hubungi nombor yang disediakan dibawah.

Booking :-
0340519191
0129112569

Recommended 👍👍

Jom rekemen untuk anja² dalam senarai ,kita bawa rombongan pejabat ke sana. Pakej berbuka puasa paling berbaloi ada disini. Okay, selamat berpuasa ya

2 thoughts on “Buffet Ramadhan di EDC Hotel, Kuala Lumpur”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge