Umminani

Welcome back dear…

Welcome back dear family. Yeay, tak sabar nak jumpa lagi beberapa jam sahaja lagi. Cannot explain samada masa cepat atau lambat berlalu, sebab aku kat asrama dan anak-anak jauh.

Kesibukkan masa tu, lama dan cepat berlalu bergitu sahaja. masa depa baru balik 3 hari terasa dah rindu

Hari ini, depa dah balik..dah sampai pun. Syukur.

Aku masih di asrama..malam ni anak-anak ambil ummi depa. , tapi bila mengadap semula dengan tugasan..dah tak sempat fikir anak dan suami. Tapi, doa dititipkan agar yang jauh tu dipelihara oleh Allah swt.

Now, everything dah nak setle. and tak sabar nak jumpa dengan suami dan anakanda sekelian.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge