• Umminani

    Cara beli jiwa anak-anak yang ditinggalkan

    Bercakap tentang masa, rasa masa sangat cepat berlalu. Adakalanya aku terpaksa tumpu kepada pelajaran. Namun anak-anak juga tak boleh diabaikan. Jadi, ini cara aku beli jiwa anak-anak yang ditinggalkan ketika cuti sekolah ini. Nak buat macamna,aku nak exam, dan anak-anak pula cuti sekolah..jadi kena berkorbanlah. 🙂 Hari Sabtu tu kami bangun awal pagi, dan decide nak ke KLCC jalan-jalan. Kalau dududk rumah pun terkurung sahaja. Dan memang gerak awal lah, jam 9.00 pagi lebih kurang kami dah gerak. Janji nak beli mainan, jadi kami parking di AVENUE K dan ke DIY yang terletak di first floor Avenue K. Si Kakak SARAH dapat la seekor kawan baru. Dan Along dengan Angah…