UMCCED

Kumpulan kami tak sempat la pula…

Hari ini kami pelajar Diploma Eksekutif Sains Siasatan UM kena present tajuk Pengurusan Jenayah. Ini preview group aku punya.

Cabutan giliran, kumpulan aku dapat no.7 daripada 8 kumpulan. Redha.

Okay, sepanjang presentasi, syukur 5 group boleh present sebaiknya. Ini hanya melibatkan 5% bagi ‘carry mark’.

Kami telah usahakan yang terbaik. Diharapkan ianya dapat memenuhi citarasa dan kehendak Pensyarah iaitu Supt.Tham Lai Kuan.

Okay, berbalik kepada kumpulan kami. Nama kumpulan kami SUCCESS. Terdiri daripada 5 orang ahli. Inilah ahli-ahli kumpulan kami.

Ikutkan sempat je untuk kami present hari ini, tetapi sebabkan lecturer pun ada tugas lain, jadi group aku, group Dinamik (team Puan Faurizan) dan Paskal akan present next week.

Jadi, masih ada masa tarik nafas lega. Setakat ini dulu, nak tengok apa kami bakal present nanti aku masukkan cerita ini pada next week jer la. SEKIAN. 28/11/2019

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *