• Cara beli tiket wayang online
    Review

    Cara beli tiket wayang online : GSC

    Ini kali pertama aku beli online tiket tau guna Apps GSC. Lepas register , pengguna akan dapat email. Korang klik je email tu. Lepas tu boleh log in terus ke apps GSC di telefon korang. Okay jap, sebelum ini aku pun blur bab cara beli tiket wayang online gsc, jadi semalam aku redah je! Lokasi favourite aku adalah di IOI Mall City, Putrajaya. Sini senang parking, lokasi pun not bad la. aku suka, lepas tengok wayang boleh la nakbeli barang dan lain-lain hal korang boleh buat kat sini. Cara beli tiket wayang online gsc : Langkah-langkah nya – Pertama : Mestilah kena install apps. Korang kena register dulu pada apps…