• kad nama blogger
    Umminani

    Kad nama versi 2019/2020 – simple sudah

    Tahun 2019 – baru rasa nak buat kad nama @ name card baru. Serius tak ada jiwa sebelum ini dengan kad lama. Hahahaha nak kata malu tak juga, tapi ntah kurang yakin. Plan tahun ni nak buat kad baru pun seakan kad lama, ada identiti bergambar. Try and error jugalah. Ingat nak guna gambar ini, tengok balik macam tak sesuai.. Sebenarnya jika belajar teknik kad nama @ business card, elok ada gambar.. tapi hati kuat mengatakan no untuk versi 2019/2020. So, akhirnya design yang menjadi pilihan UN adalah : Ha…. ini dia kad baru UN. okay ke? apa pendapat korang? Kenapa pilih design dan warna dalam kad? Pertama – biru…