• Umminani

    Birthday ke-35 tahun , semoga tercapai impianMu

    Salam ke 35 tahun suami tersayang. Ni baru ada kesempatan untuk coretkan dalam blog. Ya, sungguh pada bulan 7 lalu amatlah sibuk. Dan pada hari birthday tu pula suami ada interview di Pulapol. Jadi kekangan masa, banyak sungguh nak difikirkan. Sambutan sederhana sebagai tanda ingatan Ini suasana kami sambut birthday ‘abah’ tahun ini. Simple tapi harap suami tahu yang kami semua sayangkan dia. Ewahh, sungguh pada hari kejadian, UN balik kerja dan singgah ke Restoran Ummi untuk booking menu dan meja. Janji tepat jam 8.00 malam kami sampai lauk dah tersedia. Bukan apa, kalau tak buat macam ni.. Allahu, masa menunggu tu pun rasa lama amat sangat. Plan nak deco…