• Boboiboy Movie 2 peminat nombor 1
    Umminani

    Boboiboy movie 2 ; behave plsss!

    Kerja malam…pergi jam 9malam balik jam 6 pagi.. begitulah seminggu berlalu sebelum aidikadha lalu. Tapi ada kesempatan, hari Jumaat tu lepas lena seketika terus offer anak-anak tengok wayang Boboiboy Movie 2 . Si Along memang sedia cuti sekolah , ada cuti ganti, 2 beradik lagi pula..ponteng demi Boboiboy movie 2. Kami pilih nak menonton di IOI Mall City. Tak jauh dan tak dekat juga, cuma lokasi macam lebih sesuai… and kat sini ada chance Ummi nak shopping keluaran baru Bokitta. opss! Kami 5 beranak: Bonding time Kami 5 beranak pergi tengok wayang tanpa abah. heheh syukur semua memang behave. Tapi sebelum masuk mestilah kena ada pop conr. Un beli kan…