Review Produk Dan "Event"

Hawa Skincare Malaysia Review : Serum Dan BB Cream

Hi semua…hujung minggu ni mesti ada pelbagai rancangan kan? Dan bila dah ada plan mesti lah nak keluar rumah. Tapi stop sekejap, Un nak kongsikan tentang Hawa Skincare Malaysia. Manalah tahu, kalau ke Shah Alam boleh singgah walk in di butik kan…? 😄.

Hawa Skincare Malaysia – Brightening Serum

Ianya merawat  kulit wajah dgn BRIGHTENING SERUM Mirellebeauty yg telah diupgrade & diformulasikan daripada bahan-bahan yang berkualiti tinggi.

Antara 3 kandungan utama brightening serum adalah ALOE VERA, BUNGA SAKURA & TEA TREE OIL.


.
Kebaikan Serum :
√ Mencerahkan wajah.
√ Merawat masalah jerawat.
√ Memudarkan parut jerawat.
√ Merawat masalah kulit kering.
√ Melembapkan kulit wajah.
√ Merawat kulit sunburn.
√ Bebas daripada bahan kimia terlarang.
√ Kelulusan KKM & Buatan Malaysia.
√ Dijamin halal.

Cara pakai: Serum ini memang bagus untuk perbetulkan tona kulit. Titiskan sedikit  sahaja pada wajah dan ratakan. Serum dipakai selepas pakai toner, boleh juga kalau pakai sebelum letakkan BB Cream, Hawa Skincare Malaysia ini.

Pada masa yang sama, serum akan bagi make up kita tahan lama. Un rekomen sangat amalkan serum sebelum make up, secara tak langsung kulit wajah sihat walaupun setiap hari kita make up.

Hawa SkinCare Malaysia – BB Cream

Hawa Skincare Malaysia
Hawa Skincare Bb Cream- sebagai base makeup

Ini 200% Un rekemen. Serius, Un suka sangat . Apply nipis sahaja pada wajah sebelum kenakan DD Cushion. Kena baca tentang Hawa Skincare Review – DD Cushion entry kak eiza.

Ini Un tunjukkan setakat Un apply Bb Cream dan serum pada tangan. Boleh nampak beza warna kan? tapi yang Un paling suka adalah kerana BB Cream Hawa Skincare Malaysia ini, biarpun anak mai tengeh muka depa pada wajah kita yang dah siap touch up pun, make up mak masih kekal berseri.

Biasalah, kalau tengah bersiap nak keluar rumah, daripada wajah maintain lepas make up mesti berpeluhkan. Tapi dengan BB Cream Hawa SkinCare Malaysia, biarlah peluh pun make bukan semakin comot,tapi semakin glowing. Yeayy Un suka sangat. Yang penting, tak nampak pecah macam kerak bulan,tapi smooth sahaja seperti lapisan kek pondant. 😄.

Hawa Skincare Malaysia – Mesra Solat

Kawan-kawan Un yang masih mencari make up yang sesuai bawa solat, Un sangat suggestkan Hawa Skincare Malaysia produk atau dikenali sebagai @mirellebeautyofficial.

Lepas wajah Un teruk suatu ketika dahulu. Un susah nak yakin dengan serum mahupun apa juga skin care di pasaran. Tetapi dengan hawa skin care, Un happy sangat. Tak sensitif pada kulit Un yang superb sensitif. Serius, pakai serum Hawa Skincare Malaysia langsung tak gatai merenyam! Itu yang buat Un jatuh cinta.

Dan Un nak bagitahu, BB Cream Hawa Skin Care wajib ada dalam handbeg. Dengan saiz yang kecil, ia boleh bantu kita tutup liang pori dan wajah kusam kurang daripada 3 minit. Un dah cuba, dalam kereta masih boleh bersiap kemas dengan Brightening Serum dan BB Cream Hawa Skin Care ini.

Dapatkan 1 set SERUM & BB CREAM dgn hanya RM90 shja!! Ianya bukan sahaja dapat mencerahkan wajah tetapi membantu merawat masalah kulit wajah juga!

Infot lanjut:

ShopOnline: www hawaskincare.com.my
Instagram : Mirellebeautyofficial
Page : Hawa Skin Care Malaysia

Walk in:
No.ACG-25, Jalan Plumbum AC7/AC6,
Pusat Komersil Seksyen 7,
40000 Shah Alam, Selangor

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *