• Review

    Kopi Pegaga Warisan ; Khasiat Terbaik Untuk Wanita & Lelaki

    Kopi! Hampir semua orang suka kopi. Sentiasa ada stok didapur. Malah di pantry ofis juga. Kopi juga mengandungi antioksidan. Ia mampu melawan radikal bebas. Sebab itu UN pilih KOPI PEGAGA WARISAN. Alangkah bagusnya kopi yang diminum diadun bersama pegaga segar yang dikisar halus.Bertambahlah khasiat.Pegaga juga merupakan agen anti penuaan. Maka tak hairanlah sejak 2014 lagi KPW menjadi pilihan seluruh rakyat Malaysia,Singapore malah Brunei juga. Khasiat Pegaga ; Kopi Pegaga Warisan Pegaga digunakan oleh orang melayu secara tradisional untuk menjaga kecantikan kulit, sebagai ejen anti-penuaan serta menyingkirkan toksin dari badan. Baru-baru ini, ia telah digunakan sebagai makanan otak untuk menguatkan daya ingatan, menggalakkan peredaran darah dan melegakan ketegangan akibat tekanan. Dengan…

  • InspektorMama

    Dreamboard Tahun 2019 ; Doakan ianya jadi kenyataan

    Hi dear, Un masih dalam mood moody..hahah bukan juga moody..tapi rasa tak ada semangat nak buat apa-apa. Haishhh…syaiton betoii! Tapi semangat nak siapkan dreamboard 2019. Serius, lepas satu , satu kejadian menimpa. Bukanlah teruk pun, tapi buat otak ligat berfikir dan tidur tak lena. Ewahh! Dreamboard 2019 –  hadiah dan harapan Kita bakal tinggalkan 2018. dah nak masuk tahun 2019, dreamboard Un 2019, setakat ini Un cuba penuhi 9 kotak wajib. Doakan ya, dreamboard Un berjaya dicapai dengan ilmu Lua yang Un belajar daripada Zuhairi Nopiah. LUA – Yang Un yakin boleh dapat Tapi, Un hanya boleh share apa yang Un rasa best untuk diterima. Lain-lain itu, aquabiarlah Un sendiri…

  • Isu

    3 Jenis manusia beracun yang anda perlu elak dari jadi kawan rapat.

    3 Jenis manusia beracun yang anda perlu elak dari jadi kawan rapat. 1) Buat baik kena taik! Hishh, pernah tak kena macam ini? Kita buat baik dengan orang, tapi lastly kita kena taik. Geramnya rasa! Its okay cikgu kehidupan! At least kau ajari aku buat apa yang sepatutnya. Hahah. Dan apa yang jadi ajar kita jangan bagi muka pada orang. Kadang tu, kita jenis relax je, orang minta bantuan kita bantu. Dengan niat nak mudahkan kerja kawan kita. Tapi, tanpa kita sedar, dia main kotor di belakang. “Eh, kau buat taik kat aku. Kau punya hal settle, lepas tu kau jatuhkan aku!” Eh, japp…soalan Un, memang ada jenis manusia macam…