Sung Master; Pusat Jualan Barangan Rumah Harga Bajet!

Lawanya design hotel. Kadang masuk hotel rasa hilang stress. Bilik manda lawa, lantai bilik tidur tu, cool je.. Tenang setenangnya. Tu yang mood honeymoon menjadi-jadi bila bercuti kan? Apa sebab semua tu terjadi? salah satunya adalah interior design. Un mencari-cari juga lokasi best nak hiasa rumah, akhirnya Sung Master buat Un jatuh cinta, jiwa dan raga bergelora nak memiliki semuanya.

Renovation Rumah

Ini masa  buat renivarion rumah tahun 2017

Tahun 2017, Un renovate rumah. Letak tiles pada porch dan buat sinki untuk luar rumah. Masa tu zero knowledge, jadi semua biarkan orang yang beli dan cari peralatan rumah. Apa yang tukang rumah suggest, i okay je.

Sinki Buatan Tangan dan Sinki Sung Master.

Ini Sinki untuk luar rumah. Un kurang berpuas hati kerana lubang yang kecil dan mudH tersangkut.

Part sinki kat luar rumah paling UN nak sangat ketika itu. Un suka sinki yang boleh gincah air banyak, contoh nak basuh ayam bagai. Terutama jika nak buat makan-makan. Tapi bila biarkan pada tukang rumah, ku kecewa!! Lubang air sangat kecik, lepas tu cukup untuk cuci tangan. Frust!

Ini antara Sinki Sung Master yang Un Suka
Ini pun lawa. Dan ruang dia besar.

Bila usha Sinki Sung Master, woww! Un rasa lagi berbaloi, kos baru Rm699-Rm1000 plus. Tapi berbaloi, design pun lawa, dan up to date. Uh! Rasa nak robohkan je sinki sedia ada! Tapi sabaq sat, survey dulu. Nanti baiki semula once ada bajet untuk buat rumah lagi.

Lantai rumah lawa! DIY dengan Barang daripada Sung Master!
.

Ini lantai idaman UN

Lagi satu, Un suka yakmattt dengan pattern lantai yang ala-ala kayu tu. Namanya, “Timber Floor” , memang boleh buat sendiri, DIY sahaja. Kena bijak ukur..kalau  nak pastikan melekat cantik.

Dapur dan juga Sanitry Fitting pun berbaloi dengan harga.

Dapur antara tempat favourote ibu-ibu macam Un.
Ini pun lawa dan designnya modern.

Un suka barang disini, sebab nampak eksklusif dan berbaloi. Un suka material yang Sung Master gunakan.

Bestkan.. ada banyak lagi design yang boleh didapati di Sung Master.

Semua tahan karat. Rak tuala, penyangkut barang, soap holder dan pelbagai lagi barang nak melawa untuk rumah. Hishh, semua lawa aih dan pada ada masa yang sama  rumah jadi lagi cantik dan kemas!

Jadi, Un sangat sukalah jamu mata di Sung Master. So, harap entry Un kali ni dapat bantu mereka yang nak melawakan rumah dengan barang berkualiti tetapi harga bajet. Selamat membuat persiapan masuk ke rumah baru mungkin. 😃 Kat bawah un sediakan informasi bagi yang ingin melawat ke showroom Sung Master. 😃

Information:

Lokasi dan Pusat Jualan.

Location:
No. 1 & 3, Jalan Alfa Impian 2, Taman Perindustrian Alfa Impian, 43300 Balakong, Selangor Darul Ehsan.

Day/Time:
Mon, Tues, Thurs: 8:30am- 6pm
Wed: 2pm- 6pm
Fri: 9am-5pm

Except for lunch hour 1230pm – 2pm

Website : www.sungmaster.com.myhttp://www.sungmaster.com.my

Posts Tagged with…

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge