Berani berimpian dengan teknik visualisasi , minda separa sedar drive ke destinasi

#teknikvisualisasi
Dulu pernah buat teknik ini selepas belajar pasal dreamboard. Ilmu ini belajar daripada Coach @zuhairinopiah dengan lebih mendalam. .
.
Balik daripada seminar memang tak tahu macamana nak dapat sesuatu yg diimpikan. Tapi berani jer buat. Tahun 2014, impian nak masuk magazine/news paper dapat. Bukan sekali.. tetapi beberapa kali

POLIS WANITA

VISUALISASI IBADAH UMRAH 5 DEC 2018

Lepas tu, buat #dreamboard untuk umrah. Beberapa tahun lepas buat, dan tahun ini dapat pergi #Umrah dengan @juarahq , date / masa lebih kurang sama macam dalam dream board.

Betul.. minda separa sedar drive saya ke destinasi. Jadi, lepas buat, nak buat lagi… disusuli ikhtiar dan doa.

IMPIAN KERJAYA (Ops… ini sehinga usia 48 sahaja) Lepas tu kerjaya Baru


Gambar : Ini pejabat boss🙊, tumpang ambil gambar. Eh…mana tahu rezeki 20tahun esok sebelum pencen kakak dapat duduk level sama, kerusi sama..

Allah je tahu.. Berani berimpian tak salah. Yang salah, bila tak berani dan tak boleh tengok orang lain lebih. Be yourself, believe in you..peace!!

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge