TIPS KURUS DENGAN MINUMAN COKLAT CHOCO FIT

Salam Ramadhan semua. eh.. dah penghujung bulan 5. Agaknya, impian nak kurus dah tercapai ke belum? opsss, ke sama jer ulang-ulang dan impian yang sama setiap tahun. Ummi ni sama jer ulang alik berat main area sama sahaja. Tapi sejak  kontrol makan ketika berpuasa dan sahur serta mengamalkan minuman coklat untuk kurus iaitu Choco Fit, berat kembali maintain. Jom nak share tips kurus iols..malu.. rasa nak tutup muka dengan bantal jer. ops!

Jenis Kegemukkan Badan :
Nak kurus bukan mudah tetapi kita boleh. Cuma diri sendiri kena tahu apakah jenis kegemukkan yang dialami.

Kegemukan individu boleh dikategorikan kepada 3 jenis iaitu :

Gemuk Air
• Badan mengelambir dan lembik disebabkan oleh kandungan air yang tidak diperlukan berlebihan di dalam badan.
• Badan akan terasa cepat letih dan mengah apabila melakukan aktiviti harian.

Gemuk Angin
• Perut terasa sebu adakalanya sukar untuk membuang angin keluar.
• Mudah mendapat sakit kepala.
• Apabila mengambil set ini, akan kerap mengeluarkan angin dan mengalami pening kepala pada peringkat awal.

GEMUK AIR dan GEMUK ANGIN : Picit bahagian lengan tangan, anda akan merasai lengan tangan mengelambir dan lembik.

Gemuk Daging/lemak
• Badan berasa berat dan pejal.
• Mudah penat apabila melakukan tugas harlan.
• Proses penurunan agak lambat berbanding mereka yang gemuk air atau angin ni kerana lemak di dalam badan menjadi tepu dan bergumpal bersama daging.
• Proses penurunan melalui perpeluhan dan mengikut pantang yang disarankan

GEMUK DAGING : Picit bahagian lengan tangan, anda akan merasa pejal dan padat.

Okay, agaknya Ummi jenis yang mana? Mestilah jenis paling hard core iaitu gemuk daging. Yang daging serta lemak dah bersatu inilah yang menyebabkan berat susah nak turun. Tambahan pula, makan jenis yang selera setiap masa.

Minuman Coklat Choco Fit Halang Tambah Nasi

Sejak amalkan Choco Fit, memang boleh kurangkan rasa lapar. Minda sama berfungsi dengan perut. Sebab itu bila sahur dan berbuka puasa, jamah sedikit dah rasa cukup. tak perlu lagi menambah nasi sehingga 2 pinggan.

Bila nasi kurang, secara tidak langsung pengambilan gula juga berkurang. Jadi, lemak tidak lah bertambah dengan meriah sempena bulan ramadhan, tetapi ianya menjadikan kita lebih semangat dan sihat . Sebenarnya yang menjadikan kita gemuk ialah puncanya gula.

Bos Ummi selalu pesan tips kurus:

” Puan ini tips kurus.  kalau nak kurus mesti amalkan 3 perkara. Pertama, makan nasi tak lebih 4 genggam sehari. Senaman mestilah sekurangnya 30 minit setiap hari. Atau kalau sibuk cuba senaman tidak lebih daeipada 48jam. Mesti boleh! Minum air kosong dan air tanpa gula!”.

Selalu Tuan Zulkeply Yahya pesan begini. Menerima cabaran beliau, Ummi minum minuman coklat Choco Fit serta amalkan senaman seperti disarankan. Memang la berat tak nampak mendadak, tetapi penurunan itu ada.

Opss… rahsia.. , nak tahu daripada 89kg, sekarang dah 84kg. Hahaha memanglah nampak sihat, ini baru tersedar daripada lamunan untuk kekal sihat dan kurus. So, trim nd fit akan menjadikan berat impian akan jadi kenyataan.  Jom la,kita sama-sama kurus 2018 dan amalkan tips kurus Ummi.

Rahsia lagi, suami Ummi dah berjaya turunkan berat daripada 107kg kini 87kg. Banyak?? Ehmm…rahsianya adalah setiap hari dia akan pastikan ada masa untuk jogging. Itu jer pun. Dan mestilah jaga makan. Manis? Ehmm kurang dah minum. Kalau nak makan McD pun, suami akan kira agaknya berapa kalori masuk badan. Huh! Dia dah berjaya.. ish ish  kalau Ummi berjaya kurus mesti boleh slim melim macam lepas recruit kan. Harapnya, Choco Fit akan terus bagi manfaat pada Ummi.

Keistimewaan Choco Fit ,Minum Coklat untuk Fitness.

Membakar lemak & kalori dengan pantas
Meningkatkan metabolisma dengan selamat
Mengurangkan selera makan – ni mesti ramai yang suka dan memang ada benarnya
Mencantikkan kulit
Membuang toksin & mengempiskan perut
Mengecilkan pinggang ala barbie doll untuk wanita
Lulus kementerian kesihatan – No.KKM : 020418/03/253
Cabohydrate Blocker – bila makan nasi Chocofit akan terus bakar
100% tiada kesan sampingan
Sesuai untuk ibu menyusu – produk selamat

BAHAN UTAMA CHOCO FIT
Coklat Belgium
Aloe Vera
Guarana
Garcinia cambogia
Hoodia
Fructose

Banyak yang dah berjaya turunkan berat badan. Kita bila lagi. Jom cuba, boleh dapatkan harga promosi raya.

HARGA NORMAL
Rm130 (SM)
Rm140 (SS)

HARGA PROMOSI RAYA 2018 !!!
Rm99 (SM/SS)
Hubungi : @chocofithq
Whatspp : http://wasap.my/601112923024/nakjoinjualbelilemak

Posts Tagged with…

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge