Fri. Jun 18th, 2021

Berniaga atau bekerja? Yang mana satu pilihan? Boleh ke berhenti kerja dan terus berniaga? Saya dulu pernah nak kejar nak berniaga sedangan ilmu baru paras buku lali.

Saya pikir bilaa boleh cipta sendiri masa. Salah satu sebabnya tertekan dnegan kerja hakiki sedia ada. Kadang-kadang hujung minggu pun kena kerja, betul? Tapi itu bukanlah jalan terbaik untuk saya terus berhenti kerja dan berniaga.

Namun, sejak 2013 sehingga kini saya masih aktif berniaga. Cuma proses marketing tidaklah terlalu vougue atau beria. Saya ada perkara lain perlu fokus. Kejayaan ini luas, saya suka buat apa yang saya suka dan janji perkara tersebut boleh buat saya happy

Cerita berkaitan produk.

Saya berniaga hanya bermula selepas saya yakin bahawa produk tersebut boleh mendatangkan kebaikan kepada saya dan ahli keluarga yang amalkannya.

Ketika itu, saya paling aktif jual Juzq30. Juzq30 ini bagus untuk perkembangan minda anak-anak. Boleh baca testimoni di sini. 

Ini pula Jamu Ratus Warisan Plus. Jamu modeden yang boleh diamalkan dimana sahaja walaupun ketika dalam perjalanan ke tempat kerja. Koyak sachet dan terus minum. Tiada bau tengik dan boleh diminum begitu sahaja.

JUZQ30 produk paling dipercayai sehingga kini :

Alhamdulillah , dengan berkat usaha dan izin daripada Allah swt, pelanggan yang telah mendapatkan JUZQ30 untuk anak-anak mereka serta kegunaan mereka sendiri berpuas hati dengan JUZQ30 dan khasiatnya.
JUZQ30 terdiri daripada ramuan bahan sunnah yang di terapi menggunakan air zam-zam yang  menggunakan kaedah rawatan pinggan putih.Terdapat perbezaan antara Air zam-zam daripada rawatan pinggan putih serta menggunakan air yang dirawat atau di terapi hanya dengan menggunakan kaedah pemasangan CD. Maka, oleh sebab itu dengan IZIN ALLAH SWT, mereka mendapat khasiat yang terbaik.
Alhamdulillah.

Terkini : Dayang Silky Glow Powder

Untuk merke yang sukakan penampilan simple dan kemas  bedak Dayang Silky Glow ini sangat sesuai. Boleh di gunakan dan sangat mesra wuduk. Bermakna senang dicuci dan mencantikkan kulit wajah pada masa yang sama.

Apa sahaja kita buat buat dengan hati yang gembira dan jiwa yang suka. Sebabnya semua tu akan jadi dengan baik dan kita akan jadi seronok. Walaupun tak tidur malam tapi sekali kita buat, kita rasa woww! Puas. Jadi nak berniaga atau nak kerja pilihan maisng-masing. Semua akan berjaya tengok level fokus tu berapa percent! Okay, siapa nak order produk yang saya dagangkan ini boleh wasap ke 012-4430338. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Notice: Constant WP_USE_THEMES already defined in /home/umminani/public_html/index.php on line 14