Kitsui Generation Two Collagen dan Stemcell Mixberries saling melengkapi

Tahun 2018 umur Ummi secara tidak rasmi telah mencecah 33 tahun. Selama 33 tahun ini pelbagai asam garam kehidupan telah dihadapi. Bekerja sebagai pegawai kanan polis bukanlah setiap masa berada di pejabat. Malah kenderaan rasmi ulang alik dari rumah adalah motorsikal SYM Vts 200. Kulit jadi kusam, letih dan mula menampakkan tompok. Ada baca tentang Kitsui Generation Two Collagen. Tergerak hati untuk mencuba.

Kelebihan Kitsui Generation Two Collagen

Kitsui Generation Two Collagen
✔ Merangsang pembentukan kolagen kulit yang akan menjaga keanjalan, kelenturan serta kehalusan kulit. ✔ Mengatasi masalah “stretch mark”. ✔ Mengatasi masalah kulit berminyak. ✔ Mengatasi masalah tona kulit tidak sekata. ✔ Mengatasi masalah kedutan halus. ✔ Mengatasi masalah kulit kering. ✔ Menghilangkan parut jerawat. ✔ Menegangkan serta gebukan kulit wajah. ✔ Menambahkan tenaga ( mudah bangun pagi ). ✔ Melambatkan proses penuaan. ✔ Melembapkan kulit wajah. ✔ Mencantikkan rambut dan kuku. Ps: tidak disyorkan untuk mereka yang ada alahan terhadap makanan laut.

Semua yang dinyatakan itu la yang sedang dihadapi. Kadang tu geram rasa bila memandang wajah sendiri. Namun,apakan daya untuk bertukar skin care tak berani lagi. Takut jika salah produk sekali lagi.

Kelebihan Stemcell Mixberries

Stemcell Mixberries
✔Anti Oxidant Semula jadi. ✔ Melindungi daripada sinaran UV. ✔ Mengatasi pembentukan garis-garis halus wajah. ✔ Menghilangkan kerutan, kantung mata dan lingkaran gelap di bawah mata. ✔ Menjadikan kulit lebih lembab. ✔ Mengatasi masalah kedutan halus. ✔ Mengatasi masalah kulit kering. ✔ Membantu pertumbuhan sel baru. ✔Mampu meneutralkan kulit yang nipis atau terbakar akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama.

 

CARA PENGGUNAANNYA : Kitsui Generation Two Collagen dan Stemcell Mixberries

Kitsui Generation Two Collagen dan Stemcell Mixberries pelengkap terbaik
Bancuhan Kitsui Generation Two Collagen dan Stemcell Mixberries adalah sama sahaja

Bancuhkan 1 paket (15 gram) ke dalam 150ml air suam atau air biasa. Goncang dan minum dengan kadar segera. Wajib minum air yang secukupnya untuk mendapatkan hasil yang terbaik.Sepaket sehari dan amalkan sebelum tidur.

Apa rasanya?Bagi Ummi rasa sedap dan boleh ditelan macam biasa. Sedap sangat, sekali shake terus minum. Stemcell Mixberries memang sedap, Ummi bagi 5 bintang. Tak rasa jamu pun..eh, memang la sebab bukan jamu..collagen kan 🙂

Kenapa Wajib Minum Kitsui Generation Two Collagen Dan Stemcell Mixberries?

Kesan daripada salah facial dulu, muka jadi kusam. Tambahan lagi, ada garis halus yang sangat mencacatkan pemandangan wajah. Apabila make up, tidak sekata. Dulu akibat kulit kering, kulit muka / kulit wajah mengelupas. Tension! jika korang rasa perkara sama, bermakna masalah kita sama.

Menarik Kitsui Generation Two Collagen ini  untuk dikongsikan apabila kita juga dapat menambahkan rasa kesegaran serta membaiki tisu kulit daripada bawah. Minum pula Stemcell Mixberries ianya bagaikan pinang dibelah dua. Sepandan dan saling memerlukan. Ummi serik tukar produk dan buat facial, jadi kata orang kita perbaiki dalaman la pula.

Jika korang yang membaca ini memerlukan produk seperti ini, boleh layari laman web ini :

https://www.kitsui.com.my

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge