• Umminani

    Berdebar bila anak tak angkat call, YaAllah selamatkan mereka!

    Ha! Tudia tajuk. Hahaha syurga bukan lah untuk ibu sangat. Cuma anak-anak lah yang rasa syurga sangat! Angah dengan Along kesahnya, depa tak mahu ke rumah mama. Mama itu pengasuh depa. Angah dia pun sama, nak duduk rumah dengan Along. Kalau korang percaya ke budak usia depa ini duduk rumah berdua? Ummi percaya, TAPI setiap jam memang ada je panggilan telefon masuk. Kisahnya, semalam (Jumaat) memang buat jiwa gundah gulana sungguh! Nak tahu ke? Korang bayangkan, kita call depa dari pejabat tak ada panggilan dijawab! Fuh.. berdebar wehh! Bantuan Anak Jiran Dah tak tahu nak buat macamana, maka tanya dalam group wassap mesyuarat tingkap. Kak Ina, jiran depan rumah cakap…