Cabaran demi cabaran kulalui.

Huhuuu.. mood baru nak ceria, macam mentari pagi nak keluarkan cahaya. Tapi, macam hari pertama di The Legend Cherating Beach Resort la pula, hahaha mentari kena lindungi oleh awan😢

Hahah, baru mood nak recover sebab pertukaran tu hold dulu, dah dapat task khas.

Task kali ni adalah sempena persaraan Tan Sri IGP. Sempena persaraan beliau, Ummi kena berada dalam detachment.

2hb Sept Mr Suami kerja, Ummi pula training sehingga 3hb Sept. Cabaran kerja satu nikmat yang harus dihadapi. Ehm, ada sapa-sapa nak anak angkat ke 2hb Sept tu? hahaha nak lelong anak ni. Kalau di Melaka hari tu, alhamdulillah adik Asp Mona platun mate boleh jagakan.

Harapan dan doa dapat selesaikan isu ni. Ini salah satu cabaran bila suami isteri bekerja. Sama juga, kalau kerja nurse ke apa, betul kan? Korang yang doakan ni, harap bantu Ummi doakan Ummi dapat selesaikan dengan baik ya. 👮👮👮👮

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge