• Umminani

    Kasih ayah hingga ke syurga

    Selamat dah kita masuk hari ke 4 dalam bulan Ogas 2017. Pejam celik -pejam celik dah masuk bulan ke 8. Ummi biasa kalau dah bulan ke8 ni pemantauan pelajaran Along dah sampai tahap 70%, sesuai ke tak sesuai kat sekolah tu. Huuuhuu, dah kira-kira dan rujuk dengan Kak Ana, last week stay dulu. Along baru darjah 1. Tak boleh push melampau, dia boleh buat cuma anak lelaki ni banyak main. Dan bila teringat ka Along, teringat abah dia. Kasih ayah hingga ke Syurga. Tau kenapa? Jom teruskan baca. Abah depa ini garang. MARAH TU MESTI! Tapi antara orang yang sanyang anak yang amat! Hahahah Ummi pun kalah. Kalau anak kena…