Sakit gigi lagi sakit daripada sakit nak bersalin, erghh!!

You may also like...

6 Responses

  1. PencariMakan says:

    Raya raya kena sakit gigi.. Ada pula jemputan rumah terbuka.. Ya Allah. padu tips.. Terima kasih

    • umminani says:

      hahaha banyak owh jemputan ..malam ni ada lagi, tapi gigi masih ada nyilu… mujur ada colgate.. ops terpromote!

  2. Anuar says:

    Masa cuti raya hari tu pun saya sakit gigi geraham… Terus pergi ke hospital cabut gigi tu..
    Alhamdulillah dah ok… Cuma masa cabut gigi geraham tu kena buat pembedahan kecil…. Ada gusi yang kena jahit… Ni esok nak buka jahitan, tak tahu macam mana nak pergi… Sebab appointment di kampung…. nak balik kempung rasa jauh pulak bila dah masuk kerja ni… huhuhu

  3. sueizza says:

    Sakit gigi berlubang ke? Hari en somi kena gak,kita pksa pi klinik n cabut.sebelum tu bgi pain killer acid mefanamic,agak kuat gak la ubat tu,bleh tido lena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge