Latih tubi terpaksa buat sehingga capai target

Selamat malam, buat apa tu? Ehmm.. kalau Ummi nilah antara kerja wakti malam. Jadi cikgu tuisyen kat anak! Huhuu, bukan tak cerdik, cuma kena lebih hati-hati.
Along ni terlalu pro aktif, adeh! kecewa juga asalnya, tapi pikirkan otak manusa tak sama, jadi kena banyakkan latih tubi.

Tapi kesian juga kat Along, time nak study la adik-adik kacau! “Ummi ni sayang adik jer!” , “Eh ,eh.. along, Ummi kalau tak sayang tak tengok Along buat kerja ni. Lantaklah!”.
Dah kena bebel, baru diam. Cabaran betul. Yamg 2 orang lagi, Cik Sarah dengan angah,mujur abah ada. Abah bawa ke bilik rahsia..hahaha berkurung tengok VCD noddy. Kalau tidak ka! Huh, gamat rumah!

Comments

Leave a Reply to raihanah Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge