Kopi badang, ehm..betul jadi badang ke?

2134

Hi semua, assalamualaikum, apa khabar? Hari ini dah minum kopi ke? Ehm, betul dak kalau cakap kopi ini ada yang tak boleh lena tak boleh buat kerja kalau tqak pekena kopi. Teringat arwah ayah, dalam 24 jam sehari rasanya lebih 10 cawan kopi rasanya ayah minum. Itu arwah dulu minum kopi biasa, mau la ni ada kopi badang, agaknya macamana yer?

La ni mau sebut kopi badang, semua orang cakap sedap! Hish apa tidaknya Juju pun cakap best minum kopi badang ni.. hish Juju ni memang buat orang rasa nak order tau.. nak tau apa kata Juju – ini review Juju pasal kopi badang . Minum secawan nak bercawan-cawan!

Bila baca facebook depa, Ummi nampak banyak nya perancangan depa untuk kopi badang ni.  Pihak pengurusan Kopi Badang  ada berbincang dan membuat sessi ‘rasa’ produk-produk kopi akan datang terutama produk-produk yang bakal digunakan untuk pasaran Filipina dan Indonesia. Woww ini hebat ini. Untungnya siapa pilih nak berniaga, mesti boleh terpalit rezeki.

Masa depan Kopi Badang

Kopi Badang juga  bakal menaja program popular Astro, Super Spontan Superstar yang bakal bersiaran tak lama lagi. Selain itu pihak Kopi Badang juga sedang meneliti untuk menerbitkan program Kopi Badang sendiri. Ini adalah satu usaha promosi pihak Kopi Badang yang agresif.

Testimoni  :

Sama gak macam balik ke Kelantan ari tu. Aku hampir pecah rekod peribadi. Memandu tanpa berhenti tidur dari Sepang- Kok Lanas , Kelantan ! Biasanya aku akan memandu lebih dari 10 jam walaupun jalan tak jammed ! Tapi ari tu , aku berjaya buat dalam 8 jam jer.
Pikir punya pikir… Apakah kerana Kopi Badang ? Teringat akan kelebihan Kopi Badang.. ” Secawan Kopi Badang , dapat membantu menghilangkan rasa letih dan lesu.”. Terasa akan kebenarannya ! Malah kawan kawan aku yang aku berikan rasa , terus beli sekotak ! – Ben Ashaari

Ada blogger yang juga team #KBBA9 , Papa Amyzal dah beberapa kali restok. Memang respek betul lah, rajin berniaga dan pada masa yang sama ada kerja lain dialakukan. Malah , kalau baca feedback Kopi badang memang rasa kecewa jika tak dapat! Ramai sangat dah dok kata kopi badang ni bagus. Pasti menyesal jika tak dapat merasa.

Kopi Badang, minum secawan nak bercawan-cawan.

#kopi
#kopibadang
www.kopibadang.com

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge