Waazu Spray serbaguna untuk kegunaan semua

Yaey tak lama lagi nak balik kampung nak beraya. Dan salah satu masalah anak-anak Ummi adalah depa ni sangatlah sensitif dengan nyamuk dan semut gatai. Ehm, nak balik kampung 2 minggu jer lagi , Ummi dah mula prepare Waazu untuk depa.

Kalau kat kampung ada aircond pun still kena prepare juga spray ini, yer la bila bejalan waktu raya ni ada jer la gatal la, panas la..semua ada dengan budak-budak ini. Jadi Ummi sangat rekomen menggunakan sprayu ini, bagi depa sejuk badan dan tak menggaru sana-sini.

waazu spray sesuai untuk semua  TIDAK mengira umur.

9 Kegunaan Waazu untuk keluarga :


1) Kurangkan Jerawat di Muka
2) Hilangkan Gatal di Mata. Spray ini  selamat untuk mata. Spray je dekat mata kalau gatal atau merah. Sesuai juga untuk cuci contact lens tau.
3) Hilangkan Gatal Akibat Allergic
4) Untuk membersihkan luka
5) Selain itu spray ini boleh digunakan sebagai Sanitizer untuk mencuci tangan yang kotor menggantikan hand sanitizer yang lain.
6) Menyegarkan muka. Kadang-kadang muka terasa panas dan kering. Sembur sahaja spary tu, dah rasa sejuk balik.
7)Mengurangkan ruam (sesuai untuk letak dalam handbeg , sebab kalau anak kulit sensitif Waazu boleh jadi penyelamat)
8) Untuk perempuan nak bersihkan bahagian miss v pun boleh.
9) Lagi best boleh digunakan untuk haiwan.

Cara guna spray ini mudah jer, kalau depa rasa gatal atau nampak merah-merah, terus spray kat tubuh badan yang ada kesan tu. Lepas tu , biarkan anak-anak bermain. Tengoklah beberapa ketika, depa macam lupa apa jadi sebelum tu.

Kat rumah ini kadang ada juga nyamuk, tambahan kalau buka pintu maghrib. Ehm, makin banyak nyamuk, sekali ada jer kena gigit, Ummi cepat-cepat spray Waazu kat anak-anak. Yang best ianya bukan alcohol. Ianya water based. Boleh guna untuk sanitizer juga.

waazu
Kak Nina Mirza dah cuba!

Banyak lagi kegunaannya. Nak tau lebih lanjut… terus layari laman web Waazu di http://waazu.my/

Info lagi boleh didapati di  facebook :  WAAZU Shah Alam – Halal & Non Alcohol Sanitizer

Berkaitan : Cerah Dan Berseri Dengan Cosmoderm Luminous Pearl

Set Pencuci Muka Cosmoderm

Comments

    1. umminani

      Kak mas, betul tu anak2 la biasa yg gatai tak tahuan ,jadi waazu ni dpt bantu depa.kita pun senang hati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge