Waazu Spray serbaguna untuk kegunaan semua

You may also like...

17 Responses

  1. Nina Mirza says:

    Eh! Gambar kita laaa…
    Make up lasting spray ni

  2. waazu memang bagus …sembur kat mata kucing yang sakit disebabkan jangkitan kuman , tak sangka dalam seminggu dah kering pulih seperti sediakala .

  3. TATI MANSUR says:

    Banyaknya kegunaa waazu ni.. top to toe.. semua boleh sembur dgn waazu..

  4. Julia Johari says:

    Bagusnya….mmg kdg2 naik merah kt badan abam QI kt sekolah tadika dia…kena spare lah simpan dalam beg sekolah dia.

  5. sesuai tak utk ekzema kak?

  6. mas saari says:

    Suka guna Waazu ni, terutama musim panas sekarang. Rasa segar dan nyaman je.

    • umminani says:

      Kak mas, betul tu anak2 la biasa yg gatai tak tahuan ,jadi waazu ni dpt bantu depa.kita pun senang hati

  7. Firzz radzi says:

    Uishhh..nak beli la satu…

  8. singgah pagi sini..

  9. Bagus gak idea tu, beli siap siap bwk balik kampung, banyak nyamuk sana

  10. Moha says:

    Sekarang memang selalu bawa waazu kemana-mana je..

  11. PencariMakan says:

    Wah… Nampaknya koleksi wajib ketika beraya di kampung

  12. kulit eczema boleh ke kak nani? macam nak try dekat anak, dia kalau panas sikit pun dah menggaru2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge