Vitamin C Serum By Annona bantu Ummi kembali yakin!

vitamin c untuk kulit

Huarghhh!!!! Menagis weii last week! Rasa stress yakmat! Start 31 hb  May sampailah  5 hb Jun baru lega. Ini semua akibat nak try macam-maca cream! Hahahaha serius memang tak tau yang kulit sensitif yang amattt! Ha! Sekali bila try, 2 hari pertama, muka macam kena miang buluh. tergaru-garu. Stress. Dah tu , selongkar ubat apa yang ada di almari, dan terjumpalah dengan Vitamin C Serum by Annona yang kak Ony hadiahsat ketika dulu. Pakai sikit, sikit jer jadi masih ada baki.  Kalau nak tengok wajah masa teruk tu KLIK SINI.   Malu nak letak gambar, jadi korang tengok jer kat instagram k.

vitamin c untuk kulit
Vitamin C Serum by Annona, membantu untukmembiki tisu kulit, mengecilakn liang pori terbuka dan memudarkan kesan pigmentasi.

Vitamin C Serum by Annona

Faktor persekitaraan sekarang banyak membuatkan kulit kita kelihatan kusam dan tidak bermaya disamping masalah-masalah lain seperti penggunaan produk yang mengandungi kimia yang tinggi. huargghhh…dah menangis tak tau kali keberapa tau , akibat salah guna kosmetik! Mujur, lepas pakai Vit C Serum secara konsisten selama 1 minggu dah nampak kesan.
Vitamin C Serum by Annona ni dapat membantu untuk memperbaiki struktur kulit bermasalah serta mampu menghasilkan kesan yang tampak berbeza dalam masa 2 minggu. Tapi Ummi dapat kesan seawal seminggu.

Dengan kekuatan 10x Vitamin C, serum ini mengandungi ekstrak sitrus berpotensi tinggi, asid hyaluronik, gluthatione, pati buah delima, ekstrak daun saxifraga, ekstrak akar skullcap dan ekstrak akar peony. Atas sebab inilah. Vitamin C Serum by Annona ni dapat memperbaiki struktur kulit dengan cepat dan effisien.

Vitamin C Serum by Annona ni jugak mempunyai kelulusan KKM, maka ia adalah selamat untuk penggunaan seharian. Ummi tak takut menggunakan Vitamin C Serum ini, dah serik wehhh pakai macam-maca cream! Menyesal!
Buahan sitrus umum diketahui kaya dengan Vitamin C, tidak kurang jugak dengan buah delima. Buah delima mempunyai kandungan Vit C yang agak tinggi, maka tak hairanlah kalau buah delima digunakan sebagai salah satu kandungan dalam serum ni. Selain daripada buah delima, kandungan yang lain jugak mempunyai kahsiat yang tidak kurang hebatnya. Hyaluronik pula bertindak untuk melembabkan kulit. Jadi, jangan risau, Vit C Serum by Annona bukan sahaja memperbaiki tisu kulit, malah ia memlembabkan kulit.
Jangan risau ! Vitamin C Serum by Annona tidak melekit dan mudah meresap. Formula water based membuatkan ia mudah diserap namun masih mempunyai kelikatan yang tinggi.
Vitamin C Serum by Annona ni jugak mempunyai kelulusan KKM, maka ia adalah selamat untuk penggunaan seharian. Ummi tak takut menggunakan Vit C Serum ini, dah serik wehhh pakai macam-maca cream! Menyesal!

Kesan Mengunakan Vit C Serum by annona :

Ummi pakai seminggu konsisten, boleh kata sejam sekali sapu kat tempat yang teruk tu. Serius, sejam sekali sebab stress. Nak keluar opis pun tak berani, sampaikan wassap boss “Tuan, saya tak masuk meeting, muka saya sakit lagi”.  Mujur boss okay. Bayangkan lama kot memerap kan office, semua kerja by call dan wassap jer. Nasiblah! Keluar solat pun, cepat-cepat ambil wuduk dan solat kat pejabat sediri. Gila weh! Muka macam panda kot!

Naik lift tunduk jer.. hahah sedaya mungkin cuba elak daripada orang pandang. Tekanan betul. Sampai la , lepas seminggu baru rasa yakin. Sampaikan SS datang office, hantar policy insurans dia tengok pun terkejut muka! Tapi muur seminggu jer, 5hb Jun muka dah nampak okay, hilang dah merah macam api membakar. Ya Allah happy sangat.

Siapa-siapa yang ada alami masalah macam kulit Ummi, atau ada liang pori terbuka yang buat muka rasa tak best , boleh try Vit C Serum ini. Ummi dah gun amenag best, cuma kalau kulit muka luka, tahan la dalam 3 minit, rsa pedih bila pakai. Bagi Ummi wajib simpan satu kat rumah! Kita makan hari-hari kan? Kenapa kulit tak makan? Sebab tu macamana pun kena bagi kulit kita terutama wajah pakai Vit C Serum by Annona ini.Jangan PERCAYA selagi tak cuba!

Berminat nakdapatkan boleh ke FACEBOOK dan media sosial berikut :

Facebook : Puan Ony Nurhusni 

Boleh dapatkan juga daripada pengedar Vitamin C Serum di IG #vitamincannona .

Comments

    1. Post
      Author
      umminani

      kak, mula-mula guna macam x ada apa kesn, lepas pakai baru rasa nikmat dia. tak perlu foundation pun okay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge