Pasar ramadhan harga tak masuk akal.

You may also like...

4 Responses

  1. Setakat ni ada few time pegi bazar tapi tu pun beli kuih je..

  2. Anuar says:

    Oiii… Banyaknya makanan masa berbuka… Sampai penuh satu meja…
    Makan kena berpada-pada… elakkan pembaziran…

  3. tu la, rasa macam harga di bazar memang kadang tak berbaloi, kena beli jimat2, mujur la IQ ni single dgn anak sorang, plus adik ipar sorg, kalau ramai2 baik masak aje

  4. I hari kerja tak sempat masak, sampai pun tinggal 20 minit sebelum berbuka huhu. Tapi tak pergi bazar ramadhan, pergi makan atau tapau dari kedai yang biasa beli, rasa lagi berbaloi. Biasa 5 beranak makan dlm RM25-35. Sebabnya kalau pergi bazaar terbeli lebih dr tu tapi rasa belum tentu sedap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge