• Saya dan keluarga

    Shopping raya last minute, cer teka apa jadi?

    Hari Sabtu hari tu  Ummi pergi membeli tshirt untuk anak-anak . Dengan harapan tenang sebab keluar awal dari rumah. Dan singgah opis untuk dhuha dulu. Dalam 820pagi Ummi gerak dari Bukit Aman ke SOGO. Naik kereta, malas rasa nak bawa motor. Sampai kat pintu masuk SOGO awal, 840 gitu, hahahaa ambik kau! Ingatkan tak ada orang, rupanya beratur nak masuk. Mujur la awal, parking pun mudah lagi, tapi B1 dah full. Awalnya orang sampai! Ummi gerak ke B2, alhamdulillah parking ada. Tenang dah bila dapat parking, dan biasanya kalau p SOGO awal pagi ini best. Cust disambut lagi tau! Rupanya tidak…hahaha sekali lagi terperanjat mak! Penuh orang beratur depan lift.Adeh.. ini…