Isu,  Review

Telekung kanak-kanak terbaru 2017 – ada SALES!

Menjelang hari raya bukan mak-mak jer nak bergaya dengan telekung baru. Pastinya anak kecil pun nak bergaya. Tambahan jika kita boleh bawa mereka ikut serta ke masjid untuk berterawikh. Dan pastinya, anak-anak bertambah suka dengan telekung kanak-kanak yang diberikan oleh mak ayah sempena ramadhan tahun ini.

Keceriaan pasti terpancar di wajah anak-anak dan semangat mereka untuk berpuasa dan berterawikh pasti akan lebih menyelubungi jiwa mereka.

 

Ummi pun masih mencari telekung untuk Cik Sarah. Kebetulan jumpa telekung si comel ini..ehm, rambah mana aihh nak pilih.. kalau tanya cik Sarah tak ada warna lain yang dia akan minta, pasti Pink jadi pilihan . Ummi tengok kalau ikutkan metirial dah cantik, sebab telekung kanak-kanak 2017 ini di rekakan khas menggunakan  material Soft Jersey bagi memastikan keselesaan Si Comel yang mula belajar solat. 

telekung kanak-kanak

Banyak lagi pilihan warna, kan dah cakap Ummi yang excited nak pilih untuk Cik Sarah. Ehm, nak warna apa yer?  Selain itu ada juga koleksi untuk shawl dan tudung..fuh! rambang mata aih.

Tudung My Love
Klik gambar ; Untuk ke website

  Setiap produk yang dihasilkan oleh TudungSiComel adalah dipastikan ianya:

✔ MUDAH – Awning Lembut, mudah dibasuh dan dipakai. Dihasilkan menggunakan materiel berkualiti.

✔ LEMBUT – Kita hanya pilih materiel yang lembut dan gebu-gebu gitu (^_^)

✔ SELESA – Potongan khas untuk kanak-kanak bagi menjamin keselesaan dan ianya sesuai untuk dipakai harian dan juga dibawa ke majlis-majlis

SAIZ / UKURAN / CADANGAN UMUR -TELEKUNG SI COMEL 

Dihasilkan dengan potongan khas yang sesuai bagi kanak-kanak berusia 1 hingga 6 tahun.


Saiz S cadangan umur  1-3 tahun


Lilit muka :9.5 Inchi

Labuh Telekung :28 Inchi

Labuh kain : 27 Inchi

Pinggang : 17  Inchi


Saiz M cadangan umur  4-6 tahun


Lilit muka :10.5 Inchi

Labuh Telekung :33 Inchi

Labuh kain : 32 Inchi

Pinggang : 18 Inchi

Ummi decide nak pilih size S untuk Cik Sarah. Memandangkan Cik Sarah  baru 2 tahun, saiz S dah cukup untuk dia.Eeee, tak sabar pulak nak bagi Cik Sarah mencuba. Pasti dia suka.

Kalau ikutkan banyak lagi design telekung kanak-kanak ini. Cuma Ummi jer tak tahu dah nak pilih yang mana. Siapa nak cuba tengok-tengok boleh klik link ini. Macam-macam ada, sedia internet banking jer, heheheh jangan menyesal tau!

Tudung kanak-kanak

 

 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *