Shangri La Putrajaya Lokasi Berbuka Kami Sekeluarga.

Hi uols, pejam celik pejam celik sat jer masa berlalu. Dah masuk hari ke-3 kita berpuasa. Kalau ibu-ibu yang rajin masak , boleh ke blog kak Nina Mirza, sana banyak menu best. Tapi kalau ibu-ibu macam Ummi, masak jarang-jarang, boleh baca di mana lokasi best berbuka di luar. Macam semalam kami berbuka di Shangri La Putrajaya.

Artikel Berkaitan :

Shangri La Hotel Putrajaya Buffet Ramadhan 2017 Lebih Menyelerakan

SHANGRI-LA HOTEL DI PUTRAJAYA MENDAMAIKAN

Menu Pilihan Berubah Setiap Hari Di Shangri La Putrajaya Buffet Ramadhan.

Menu pilihan kali ini sangat menarik. Ada pelbagai resepi untuk peminat selera kampung sehinggalah menu pilihan antarabangsa, Serius, mulut nak merasa semua,  perut berlagu dengan meriahnya. Pada awalnya, perut berkeroncong, tapi bila dah mula minum air dan merasa satu persatu makanan, dah lupa dah niat nak merasa semua makanan pada awalnya. Hehehhe tips nya, bila berbuka di luar rasa makanan yang betul-betul nak tau, nanti menyesal.

Menu Kuih Pilihan Menarik Di Shangri La Putrajaya.

Pizza antara menu yang menarik. Kulit yang disediakan sangat crunchy dan topping pula sedap. Kat bahagian ini ada juga kids station seperti kentang dan menu lain yang menjadi kesukaan anak-anak.

Ini banana lava. Ummi suka yang amat. Memang best, bila kita gigit keluar cair lava daripada pisang yang di goreng ini. Fuh meleleh sangat. Cik Sarah yang melayan Banana Lava ini dengan Ummi.

Menu pilihan kami sekeluarga :

Kami siap minta special order daripada chef iaitu Pizza tanpa sayur. Yer la, anak-anak kalau pizza semua toping sayuran depa nak buang. Ehm, mujur disini boleh minta jer daripada chef. Tq Chef.

Ada sup Sarawak , Special di sini. Jahat tau Mr Suami ni, dia tahu Ummi suka bubur mushroom, terus di bolot dua-dua tau! tapi lepas snap gambar ini, Ummi sambar terus mushroom soup tu..heheheh saja jer!

Amboi bang! Nk bolot sebiji aih! Heheheh , memang pizza pilihan kami sekeluarga lah! Memang menarik dan best sangat tau , special di Shangri La Putrajaya.

Last but not least, meh ramai-ramai makan disini, bawa abang adik, suami isteri dan kawan-kawan sepejabat. Ramai-ramai makan disini, sure best yang amat! 

shangrilaputrajaya

Post a photo of the best Iftar moment with your favourite dish only at Palm Hill Café.

• Follow @shangrilaputrajaya on Instagram. • Share the photo in own Facebook and check in Putrajaya Shangri-La location. • Post a photo of the best Iftar moment with your favourite dish only at Palm Hill Café. • Use both hashtags: #SLPTiftar2017 and #shangrilaputrajaya. • Photos must be posted from 6PM (GMT+8), 27 May to 10PM, 23 June (GMT +8).


Maklumat lanjut Klik Details : http://bit.ly/2qZPn5x 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge