Isu Masyarakat,  Saya dan keluarga

Perut gelebeh lepas bersalin arghh! Stress!

hehheh saja jer nak share kegusaran hati ini..ehm, ada siapa-siapa alami masalah mcm ni tak?Ehm, yer la, kejap gemuk kejap kuruih…haish..semua wanita alami, tapi apa cara nak kembalikan keanjalan tu ? Ada ke ? Ummi risau yakmat tau! Ehm, mana la nak segak pakai uniform kalau perut gedebeh!

 

Akhirnya apa yang Ummi buat nak tahu tak? Terpaksa mencari bahan-bahan mudah untuk di amalkan bagi kekalkan keanjalan perut..hahaha nak sit up pun kena ada masa, benda paling mudah adalah dengan pakai bekung. Serius lepas amalan bengkung lain macam rasa.

Nak pula nak raya nih, huh! Kena kerja keras la mak! Baju raya buat 2 bulan lepas, mau badan naik manalah lawa nak pakai kurung modern gitu…

Ummi gunakan Gel Kurus Dimar : https://ninamirza.com/2016/12/07/bestnya-makan-gula-gula-mince-pun-leh-kurus/

PERUT GELEBEH
Ummi gunakan gel kurus DImar untuk bantu Ummi kembali langsing. Gel ni  ianya tak panas, sejuk jer, berangin dan wangi!

Cara Guna Gel Kurus Dimar

Cara pemakaiannya pun mudah sangat-sangat. Picit sikit ke tapak tangan pastu sapu gosok-gosok secara bulatan kat tempat yang nak di slim melim kn. Serius, masa pakai tak rasa apa, lepas beberapa minit tu rasa sejuk dan selesa. Bila nak tidur malam, amalkan gel kurus dimar ini memang buatkan mak-mak macam Ummi ini tidur dengan lena.

Bila pakai waktu siang pun tak la kita dalam keadaan yang tak selesa. Kiranya sambil duduk menaip di pejabat tu, still boleh pakai, rasa selesa , sambil duduk-duduk menaip kerja apa slaahkan sel dan otot-otot bekerja untuk mengecilkan yang mana sepatutnya.. hehhe

PERUT GELEBEH HILANG  …..

Nak best lagi, lepas sapu pergi GYM . huh, mesti powerlah, serius ini kena yakin dan percaya  gel kurus pertama Ummi jumpa tak buatkan perut atau bahagian yang di sapu pedih atau rasa nak tergaru-garu. GEL KURUS DIMAR lain daripada lain.

Nak kurus juga boleh berbekam :

Pusat Rawatan Bekam Dan Resdung Terbaik Di Perlis

Nak minum  Kopi boleh cuba :

Nak Segak Minum Kopi Pegaga Warisan!

Nak tahu tentang GEL KURUS DIMAR :

Boleh follow ig  atau follow founder DIMAR :  MARZIANA SHUKRI  ATAU DIMAR GULA-GULA KURUS

Ummi dah cuba memang best, apa kata yang duk berangan nak lawa nak cantik tu cuba juga , yer tak mau ooo orang perli kita umur baru 25 dah nampak macam 35..eh!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *