Hi uols, hujung minggu ini kemana? Hari ini Ummi nak ke Lumut. Tapi nak share kegilaan iols.. hahaha adoii asyik terkurang jer amount dalam bank..

Kali ini kes shopping kat koleksi Aidijuma.

Ummi sebelum ini dah shopping koleksi Aidijuma. Sejak 2015 lagi, mudah di pakai, kadang tak perlu gosok pun. Iols anak ramai, hahaha memang nak cari koleksi yang mudah.

 

anak-anak Ummi

Tengok mama kembar tiga pakai koleksi Aidijuma, Ummi terus teringat yang Ummi lama tak pakai Bawal Aidijuma.

Pakai semula Koleksi Aidijuma, masa ke Lost Lagoon Sunway Lagoon. Hahaha memang selesa. Sejak tu, kembali ke minat asal nak pakai Aidijuma.

Maka, ter “shopping” beberapa helai koleksi Aidijuma 13 Mac lepas. Aduiii, geram sangat tengok warna lawa-lawa nih!

Kali ini, dah terjebak lagi. Aih, bahaya sangat la kalau buka ig atau website Aidijuma nih. Ada jer nak terbeli. hahaha adusss!

Uols suka shopping kat mana? Cuba bagi website. Hahaah, 😇😇, aduiii semoga boleh stop membeli lepas in Hahaha.

Ini antara yang Ummi paling minat pakai. Yang pink ini kerap kat ig Ummi, sebab ini yang paling favourite. Warna pink dan purple memang menarik. Dengan corak yang lawa, memang satu kombinasi yamg baik.

 

One thought on “”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge