• Saya dan keluarga

    Hi uols, hujung minggu ini kemana? Hari ini Ummi nak ke Lumut. Tapi nak share kegilaan iols.. hahaha adoii asyik terkurang jer amount dalam bank.. Kali ini kes shopping kat koleksi Aidijuma. Ummi sebelum ini dah shopping koleksi Aidijuma. Sejak 2015 lagi, mudah di pakai, kadang tak perlu gosok pun. Iols anak ramai, hahaha memang nak cari koleksi yang mudah.   Tengok mama kembar tiga pakai koleksi Aidijuma, Ummi terus teringat yang Ummi lama tak pakai Bawal Aidijuma. Pakai semula Koleksi Aidijuma, masa ke Lost Lagoon Sunway Lagoon. Hahaha memang selesa. Sejak tu, kembali ke minat asal nak pakai Aidijuma. Maka, ter “shopping” beberapa helai koleksi Aidijuma 13 Mac lepas.…