Isu,  Review

Printing Tshirt Murah Dengan A.J Cetak Ent

Hi semua, ulos ada tabiat sama macam Ummi tak? Suka anak-anak pakai baju tshirt sama? Ummi suka sangat bawa anak-anak keluar dan pakai baju sama. Bawa branding gitu.😘 Nak cerita, Family Day Kbba9 baru ini, A.J. Cetak Ent yang printing tshirt murah yang cantik dan kemas untuk kami.

Kepelbagaian saiz printing tshirt murah dengan A.J. Cetak Ent.

printing tshirt murah

Bagi family day Sabtu dan Ahad lepas, semua yang hadir dalam 100 orang. Dan kami semua ada pelbagai saiz dari usia anak-anak 5 bulan,setahun sehinggalah 50an. A.J.

Cetak printing tshirt murah ini mengikut saiz kami semua. Boleh rujuk gambar untuk melihat kepelbagaian saiz dalam keluarga besar Kelab Blogger Ben Ashaari.

Apa syarat nak Printing Tshirt murah?

Tiada syarat khas, cuma jika berminat boleh pm pages mereka A.J Cetak Ent. Harga yang sangat berbaloi dengan kualiti kain. Ramai orang dah print baju dengan mereka dan berpuas hati.

Design boleh discuss dengan Angah Judin dan juga crew. InsyaAllah pasti memuashatikan hati. Kuantiti mestilah 20 helai keatas. Barulah dapat baju yang cantik dan berkualiti dan berbaloi untuk syarikat printing buat blok.

Tempahan:

Cari tempat cetak tshirt? Nak yang murah?

AJC menerima tempahan untuk baju event, baju family day, baju kelab/persatuan, baju kelas, baju rewang dan baju program yang lain. Apa sahaja design dan idea anda AJC boleh realisasikan.

Credit Photo to : www.ciksepet.com

Kenapa Harus Tempah Dengan AJC

✔ Menawarkan harga yang sangat MURAH
✔ Mampu menyiapkan tempahan sepantas 3 HARI**
✔ Penghantaran ke seluruh Malaysia

Bagaimana untuk buat tempahan?
============
.
➤ CALL/SMS/WHATSAPP : 018 6614215

➤ FACEBOOK : http://www.facebook.com/AJCDistrict

Ummi plan nak print lagi untuk family Ummi. Mudah kemana mana kami pergu bawa jenama umminani.com. Ada rezeki ada yang cuba-cuba click umminani.com tu apa kan. Boleh juga buat give away..ada yang nak baju jenama umminani.com tak kalau nak print dan bagi free? Cer komen sikitt?

Okaylah, mungkin uols boleh pikirkan untuk print jenama business korang jugak. Atau gunakan teknik cetakkan baju sebagai teknik marketing untuk produk anda. Siapa tahu, lepas guna teknik ini, bawa kesedaran tentang sesuatu. Itu jer nak cakap malam ni. ..cepat-cepat Call kalau nak tempah, sebab nak siapkan ada list menunggu. hehhe

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *