Kelab Blogger Ben Ashaari itu apa?

You may also like...

7 Responses

  1. YB Shehan says:

    Wah.. lama dah ye mnulis blog..
    YB Shehan recently posted…CARA MERAWAT EKZEMA DAN PSORIASIS – CUBA BEDAK ASMAKMy Profile

  2. Alhamdulillah memang banyak benda positif yg dpt rasa sejak join KBBA9. Paling best, dapat ramai adik beradik lain mak lain bapak hehe
    Mama Kembar 3 recently posted…Bila Anak Puji…My Profile

  3. mas saari says:

    Ehhh samalah kita mula berblog, akak pun tahun 2011. Masa tu dah kenal Aben jugak tapi tak terniat pun nak join KBBA9, tahun 2015 baru join. Memang betul KBBA9 banyak membantu untuk akak masih kekal sebagai blogger!
    mas saari recently posted…Jaga emosi si ibu berpantangMy Profile

  4. Nina Mirza says:

    Terasa beruntung dapat join KBBA
    Banyak yang nina dapat prlajar dari sini
    Alhamdulillah…
    Nina Mirza recently posted…Dah jumpa !! Cara merawat Ekzema dan PsoriasisMy Profile

  5. Anuar says:

    Dah lama dengar tentang Kelab Blogger Ben Ashaari ni…
    Bukan tak berminat nak join… Tapi takut tak boleh nak bagi komitmen…
    Satu sebab duduk jauh dari KL… Kedua agak susah sikit nak bagi komitmen hujung minggu sebab nak luangkan masa bersama emak dan ayah pada hujung minggu di samping ada terlibat dengan program-program tertentu…
    Sekarang ni ada juga join kelab Best Blogger Network (BBN)… Tapi tulah… Setakat ni Baru 3 kali jer pernah join aktiviti mereka…
    Anuar recently posted…Contest SEO : Belajar Buat BlogMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge