Rumah Idaman Contoh di Taman Pokok Mangga, Melaka

Hari ini kami bercuti ke Melaka. Kaami bermalam di Taman Pokok Mangga. Rumah double story sama jer macam rumah hari-hari duduk, cuma bila berada di luar kawasan rasa best lain macam.

received_1230297090351660

Ini part dalam rumah yang paling di sukai. Dapur ni kemas jer, keluasan sama macam rumah Ummi, cuma kat tempat letak meja ni lagi luas. BEST..

received_1230297020351667 received_1230297230351646

Ini ruang tamu yang luas dan boleh masuk dalam 15 orang. Sejuk dan selesa.

received_1230297123684990

Ini Ummi tengah prepare hantaran nak pergi meminang esok. Hehehe jadi akak yang baik kan.. Opsss saja jer ni.. Esok sepupu nak bertunang.

received_1230297223684980

Ini ruang bilik utama. Luas sangat. Kat bahagian atas ni ada 3 bilik. Bilik utama luas dan bilik 2 lagi pun bagi Ummi luas, boleh masuk katil queen.

received_1230297130351656

Ini bahagian tangga untuk naik ke atas. Dan kat atas ni ada ruang untuk menonton tv. Selesa sangat.

Siapa nak mai sini boleh la booking rumah ni. Namanya Nur Homestay . Boleh call 012 6944086 atau 016-3114054

www.nurhomestay.com

Comments

  1. Pencari Makan

    Wah… Kahwin dengan orang Melaka….

    Melaka tak besar pun, pokok mangga dekat dengan Muzium Kapal Selam..

    Dataran 1 Malaysia KLEBANG.. COCONUT SHAKE… Bandar Melaka pun kat simpang empat cheng tu boleh hala ke bandar melaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge