Umminani

Apa aktiviti di hujung minggu?

Hujung minggu kami sekeluarga pada minggu ni adalah di Perpustakaan Negara.Dah lama kami tak kesini, anak-anak pun dah lemau dek cuti sekolah.

Angah pelik. Buku yang diambil mesti ada binatang exotic. Memang favourite dia. Lagi satu mesti ada dinasour.

Bawa along, berbaloi sebab dah pandai baca. Jadi ada banyak kisah baru selain buku yang ada dirumah Along boleh baca.

Adik, buku kecik dah cukup. Nak biasakan dengan buku jer. Tapi Along dulu pun sama, dari kecik bawa lepas dah biasa tak ada masalah.

Balik dari bawa anak-anak baca buku kami singgah makan di nasi Arab Al Rawsha.

Okay, ini sahaja short and firm.Hahaha. Selamat bercuti lagii sehingga esok.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *