Food Review,  Review Produk Dan "Event"

Best Sangat Menu Baru Kenny Rogers Roasters

Kenny Rogers Roasters Saji Fun Fruity Feast

Hujung minggu bukannya Ummi malas nak masak, tapi biasanya anak-anak ajak makan di luar sebab nak jalan-jalan dan bermain kat luar. Kami satu keluarga memang penggemar ayam. Antara restoran yang jadi pilihan kami adalah Kenny Rogers Roaster. Rupanya Kenny Rogers Roasters ada menu baru nak diperkenalkan mulai minggu depan. Wah , bertambah excited nak makan kalau begini. Kali ini menu lebih kepada buah-buahan. Fruity gituu..wah sukaaa..

kenny-rogers-malaysia

Menu Sweet-Sweet Fruity Meriahkan Akhir Tahun Kenny Rogers Roaster

Setahun kita berpenat lelah bekerja , pastinya nak gembirakan anak-anak dengan sajian makanan sihat kan.? Nak tahu ? Kali ini ada tiga menu khas yang sangat sweet di tawarkan di penghujung tahun 2016 disini. Ummi memandang pun dah cukup terliur. Yer la, menu baru dengan buah-buahan pastilah buat kecur air liurr kan..

menu-baru-kenny-rogers
Fruity Favourtie Meal – Kenny Fruity 1/4 Chicken , Garlic Parsley Potato , 1 Side Dish  + 1 Vanilla Roselle Muffin

Ummi pilih Fruity Favourite Meal sebagai menu pilihan Ummi. Sebab buah-buahan tu lagi menambahkan selera nak cuba. Bila Ummi rasa buah tu, terus jatuh cinta. Yer la, cuba bayangkan makan tembikai sejuk, lemon sejuk dan buah-buahan lain semuanya sejuk dan ada rasa tersendiri..sedapkan.. Huishh okay dah nampak ada yang meleleh tu..maafkan Ummi!!!

Kenny Rogers Roasters
Fruity Favourtie Meal – Kenny Fruity 1/4 Chicken , Garlic Parsley Potato , 2 Side Dishes + 1 Vanilla Roselle Muffin
kenny-rogers-roasters
Fruity Favourtie Meal – Kenny Fruity 1/4 Chicken , Garlic Parsley Potato , Country-style Chicken Soup + 1 Vanilla Roselle Muffin

Muffin ini antara menu yang terbaik Ummi nak habaq. Ummi sekali makan tu rasa wauuuu.. marvellouss. Sedap sangat, rasa dan nampak roselle tu satu-atau dalam muffin tu.. Menyelerakan.. untuk Muffin Ummi bagi 5/5 star..Yeayyy sebab berjaya pikat hati Ummi.

muffin-roselle
Kenny’s Home-made Muffin – Vanilla Roselle Muffin

Airnya lain daripada yang lain disediakan oleh Kenny Rogers Roaster.. Nyaman jer tekak tau! Siapa rasa dah tak tahan tu , tungggguuu dulu! Next week baru launching menu baru tau. Jadi kalau kecur air liur sekarang sekali pun, maafkan Ummi tak dapat nak pergi cari untuk uols.

air-fruity-kenny-rogers-roaster
Merry- Go-Fruity – Dragon Fruit , Roselle and Guava Juice with a zing of Lemon Juice

Komen Ummi

Ini adalah menu baru yang bertemakan Fun Fruity Feast.
Ini adalah menu baru yang bertemakan Fun Fruity Feast.
kenny-rogers
Menu ini juga ada Take Away tau… berbaloi dan Ummi yakin dan percaya ramai ibu ayah akan grab peluang untuk menggembirakan anak-anak dengan set ini.

Ummi cadangakan bagi mereka yang nak keluar shopping beli baju sekolah dan persediaan lain anak-anak , boleh cuba untuk merasa Kenny Rogers Roaster. Dibuka setiap hari, InsyaALLAH bila perut kenyang sebelum shopping, ia akan memudahkan program yang dirancang.

Jumpa di Kenny Rogers Roasters Ya....
Jumpa di Kenny Rogers Roasters Ya….

Bagi yang nak tahu promosi lain boleh ke  Kenny Rogers Roaster .  Okaylah, Ummi dah cuba ! Lepas untuk anak-anak pula. Okay , selamat merancang untuk mencuba Kenny Rogers Roaster. 🙂

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *