Agen shaklee langkawi
Review Produk Dan "Event"

Pengedar Shaklee di Kuantan

Pengedar Shaklee di Kuantan – Vivix minuman untuk kesihatan yang terbukti membantu merawat penyakit.agen-shaklee

Dulu dengar jer Shaklee terus lari. opss maaf bukan apa, sebab ada penjual yang jumpa, terlalu menjual sehingga naik bosan. Sedangkan kita yang dah terpikat nak try Vivix dan lain-lain produk Shaklee ini . Tapi tidak dengan satu agen Shaklee ini namanya Roshalinda No.Id Shaklee 945793 Pengedar Shaklee di Kuantan. Lebih mesra dengan panggilan Linda, beliau membantu memberikan penerangan satu persatu tentang produk Vivix  Shaklee ini.

Kenapa perlu Vivix ?

Vivix ini nampak biasa, tapi bila kita lihta testimoni yang mana pengguna lain dah berjaya hasil mengambil Vivix selama beberapa bulan, memang nampak kesan yang baiK. Vivix di perbuat daripada bahan seperti anggur dan tumbuhan lain.

Menurut Carsten, Vivix berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki sel DNA serta memberi kesan positif kepada genetik sekali gus mengurangkan sel penuaan. Katanya, Vivix kini menjadi perhatian pengguna di seluruh dunia disebabkankebaikan kandungan selain melawan pelbagai jenis penyakit. Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Dengan hanya minum sesudu sehari, pengguna akan merasai perbezaannya. Minuman yang sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 18 tahun ke atas itu juga boleh dijadikan masker pada wajah iaitu caranya dengan menyapu dan biarkan beberapa minit untuk dilihat hasilnya.” 

Manfaat Vivix Kepada Pengguna

Agen shaklee langkawiTak kenal maka tak cinta, rupanya Vivix banyak kelebihnya. Paling menarik bila baca  testimoni, ramai pengguna yang dah berjaya melawan penyakit dengan amalan  Vivix selama beberapa bulan secara konsisten. Bayangkan hanya dengan minum mengikut nasihat daripada seller , pengalmal berjaya kembali sihat. Malah, ada testimoni yang berjaya merawat badan melepuh akibat terkena air panas. MasyaAllah tak dapat bayangkan betapa terseksa.

vivix testimoni-shaklee pengedar shaklee di kuantan shaklee kuantan

Komen Ummi terhadap Pengedar Shaklee di Kuantan :

Ummi yakin dan percaya apabila dapat konsultation daripada Cik Linda. Malah , dengan amalan Vivix bukan sahaja dapat sihatkan badan tapi juga dapat mencantikkan wajah. Mestilah kan, bila dalaman cantik, luaran mesti terselah. Cik Linda banyak membantu dalam pemilihan produk Shaklee lain. Jadi, kalau call Cik Linda, bukan sahaja dapat kawan tapi dapat personal touch daripada beliau. Bantuan penerangan daripada beliau, buatkan kita terpikat untuk dapatkan Shaklee terutama Vivix. So, dah ada ke Vivix kat rumah? Kalau belum Call Cik Linda 011-3516 1912 . Insyaallah Cik Linda akan bantu daripada A to Z. Bagi mereka di utara peluang jumpa Cik Linda amat terbentang luas, terutama bagi mereka yang berada di Kuantan. Jadi apa tunggu lagi, call dan jumpa. Semoga perkongsian kali ini dapat membantu mereka yang betul-betul inginkan produk Shaklee berjumpa dengan agen yang betul.

Facebook : Kedai Supplementku

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *