Wed. Aug 4th, 2021

3 Tahun berkongsi kebaikkan JUZQ30, ianya bukan sekadar memasarkan.

Dah 3 tahun bersama Dr Tengku Asmadi Tengku Mohamad dan Puan Tun Nurul Huda dalam memasarkan produk  JUZQ30 untuk anak-anak dan juga untuk ibu-ibu. Ada pelbagai kenangan pahit manis dilalui. Ada pelbagai ragam manusia Ummi berhadapan dengan mak ayah yang betul-betul nak lihat anak berjaya.
juzq30
 
Awalnya kami Ummi dengan suami hanya jumpa produk ini di seminar Keluarga Bahagia di PICC 31 Ogos 2013. Lepas hampir sebulan terus mengamalkan produk ini untuk anak-anak paling menampakkan kesan. Gambar ini semasa seminar 7 sifu tahun 2014 di Dewan Telekom, Bangsar.
 

Kesan JUZQ30 kepada anak-anak :

Along dengan angah yang serius ambil juzq30 ini sejak 2013. Sejak itu Along menampakkan kesan yang amat memberansangkan. Demi menuntut sebuah kejayaan di masa depan, tahun 2014 Along berusia 4 tahun. Secara konsisten Along amalkan JUZQ30 pertengahan tahun 2014 Along berjaya membaca dengan lancar. Along juga dah naik Quran , fokus kini sebelum darjah 2 Along dah khatam Quran. Kejayaan itu juga, menarik Along berjaya ujian kemasukkan ke SRAI.
kejayaan-srai
 
Kini, Angah pula menunjukkan hasil kejayaan setelah mengamalkan JUZQ30. Angah lahir 3.2.2013, kini 3 tahun 8 bulan Angah dah boleh membaca 2 suku kata dan iqraq 2 nak masuk iqraq 3. Nampak kan hasil bagi sesuatu yang secara konsisten kita lakukan ? Hasilnya akan nampak samada cepat atau lambat. 
 
Jadi, jika amalkan sesuatu perlukan kesabaran. Bukan mudah tapi kena konsisten. Bila kita dah capai nikmat tu, kita akan lebih bersyukur.
 
Sehingga hari ini kak Diyana Azman banyak bantu dan kerjasama dengan Ummi untuk memasarkan produk JUZQ30.
juzq30-2016

Peluang Niaga 2016

2016 Bawah naungan Dr Tengku #teamDTA akan mengorak langkah dalam berkongsi kebaikkan produk dengan ramai orang. Jika ibu dan ayah yang sedang membaca ingin anak-anak anda juga capai kejayaan luar biasa, JANGAN ambil tindakan sekarang. Save dulu  nombor ini  012 4430338 dan lepas tu wassap untuk kita share kebaikkan produk JUZQ30 ini lebih banyak lagi. Ummi juga buka peluang jika ada yang berminat untuk dropship dan juga agen produk Dr Tengku Asmadi. Ingat Dr Tengku Asmadi.
Instagram : Galeri Umminani 
Atau : Galeri Produk  – tyzara_ibusuri_juzq30
3 thoughts on “JUZQ30 Beri Kesan Yang Amat Baik Kepada Minda”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge