nasi warisan putrajaya
Food Review,  Review

Nasi Warisan Kelantan kini di Putrajaya

Nasi Warisan Kelantan kini di Putrajaya

Kini ramai orang nak cari makanan panas dan cepat. Pelbagai evolusi nasi di keluarkan oleh pengusaha nasi untuk sarapan pagi. Yang Ummi nak cerita, Ummi rasa inspire dengan semangat orang Kelantan. Mereka dimana juga mereka tinggal, makanan, bahasa dan juga ukhwah mereka sangat kuat. Sehinggakan jika bab makan, budaya Kelantan mereka (orang Kelantan) dapat pengaruhi orang lain untuk suka. Entry kali ini Ummi nak cerita tentang Nasi Warisan Kelantan kini di Putrajaya . Ehm.. Ummi dah cuba. Memang marvelous.

Nasi Warisan Kelantan kini di Putrajaya

Nasi Warisan Kelantan kini di Putrajaya

Ceritanya pada minggu ini juga, Ummi ada Kursus di Putrajaya. Hari pertama Ummi dengan suami dah sarapan di rumah. Pada hari ke-dua kami di maklumkan tiada sarapan disediakan.

Oleh sebab Ummi pernah terbaca tentang Nasi Warisan Kelantan di blog sahabat Ummi. Ehm, masa tu dah nak cuba. Cuma tak tahu bila. Jadi, bila dapat kursus di Putrajaya Ummi  terus la order daripada pengedar Nasi Warisan Kelantan ini . Ummi wassap jer ke 011-1573 1111. Yang best, layanan terbaik.. hehehe suka baru jer wassap dah dapat reply. So, memang tambah teruja. Hehe, kalau boleh nak order 15minit sampai. haaha tak logik. Tapi sabar juga untuk merasainya dengan penuh nikmat.

Bab Rasa Ummi uji memang sedap. Sebab tu  la Lan Careno terus beli untuk kawan-kawan office dia. Ummi juga dapat tahu. kalau Sabtu Ahad nak adakan sebaang majlis atau kuliah dhuha dan perlukan makanan.

Nasi Warisan Kelantan ini boleh memberikan perkhidmatan delivery dan serve untuk majlis. Owh, kalau nak order jangan 1, sebab nanti orang sebelah merah mata jer awak makan sorang. Baik ambil order untuk mereka terus. Huhh, makan panas-panas dengan bau wangi ikan tongkol pasti tergugat selera. Jangan marah kalau rosak diet , hahaha.

Testimoni , boleh layari facebook mereka Facebook Nasi Warisan Kelantan. Okay, so jangan lepaskan peluang untuk mencuba. Wassap sekarang ke nombor berikut untuk order.  Nanti kalau Ummi makan makanan best lagi Ummi share okay. Terima kasih kerana membaca.

Artikel berkaitan:

Nasi Warisan Di Putrajaya

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *