D’Kayangan Steamboat Shah Alam Offer Menu Sunday Lunch

D’kayangan Shah Alam Promosi “Sunday Lunch” 

D’kayangan Steamboat menawarkan menu Grill, Barbeque dan Steamboat yang menarik. Melangkah masuk sahaja ke dalam restaurant memang buat jiwa lebih teruja untuk menikmati makanan yang disediakan. Sebelum itu nak bagitahu, lokasi makan D’kayangan Steamboat Shah Alam amat strategik untuk bersama keluarga. Kalau biasa dengan facebook mesti pernah ternampak pages mereka Steamboat BBQ Buffet D’kayangan .

Jika ada anak kecil bukan satu masalah. Keadaan dalam restaurant selesa dan boleh dijadikan satu lokasi untuk bersama anak-anak dihujung minggu. Anak-anak juga boleh experience sendiri untuk grill makanan. Memang terbaik makan disini.
Jpegdkayangan steamboat

Pelbagai jenis minuman disediakan. Kenapa air yang di utamakan? Sebab bila dah makan sdengan pelbagai sos, pasti kita akan mencari minuman. Nak air sirap , mahupun oren semua ada. Ada juga disediakan minuman panas yang menyelerakan.

Jpeg

D’kayangan Steamboat bukan sahaja sediakan makanan sedap, tetapi makanan sihat dan berkhasiat. Untuk lihat pelbagai menu  disini boleh baca disini. Makanan Sampingan yang disediakan juga  menarik dan mampu memuaskan perut yang inginkan makanan berat.

Jpeg

Jpeg

Jpeg

Promosi Terbaru D’Kayangan Steamboat

Keselesaan pengunjung jadi keutamaan. Disini makanan yang disediakan cukup memuaskan. Ada kuah sup dan tomyam. Jadi nak makan yang mana satu, itu terpulang kepada kita. Ummi pilih untuk merasai kuah Sup untuk steamboat. Yer la, bawa anak-anak mestilah pilih makanan yang sesuai dimakan oleh semua lapisan umur, dari usia Cik Sarah sehingga la Ummi dan Abah.

Dkayangan Steamboat

dkayangan steamboat and grill shah alam

Bukan main excited lagi Along dengan Angah main masak-masak. Tapi sebab mereka ambil experience baru, makan juga boleh tahan banyak. Along makan bertambah-tambah sampai Ummi cakap dengan Along “Dah la ALong, control-control makan”. Risau nanti dalam perjalanan balik ke Semenyih Along letih sebab makan terlampau banyak. Bukti makanan di sini best.

steamboat shah alam

Dkayangan Steamboat

Jpeg

Komen Ummi Untuk D’Kayangan Steamboat

d'kayangan steamboat

Ummi paling suka Sate Ayam dengan bijan. Rasanya memang terbaik lah. Dan ada juga siput buloh, kerang dan pelbagai makanan seafood lain. Ada juga pilihan makanan disini untuk grill , ayam , ikan bakar, sotong dan lain-lain. Menarik sangat. Ada juga disediakan ice cream untuk anak-anak dan a.b.c . Menarik minat budak-budak. Dan pilihan disini keseluruhannya memang berpuas hati. Nak tahu lebih lanjut lawat ke ig  hashtag #dkayangansteamboat atau ig D’kayangan Steamboat. Ummi bagi  4 /5 rating.Sunday Lunch ada promosi harga terbaik. Jangan pergi jika tak suka penjimatan. Okay, terima kasih membaca.

Posts Tagged with…

Reader Comments

  1. ameliaramli

    saya suka..saya suka…haaa..dh mcm mei mei dlm upin ipin..
    Amy mmg suke steamboat, bleh la ajk incik suami & ank2 g jln2 cr mkn kat tempat ni nanti..
    pic2 ummi dh bt Amy terliur je dh ni..huhuhu

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge